Dzony93 368 Napisano Novembar 13, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Muzjak 100 e , zenka 80. Bez papira, zato sto su mi iskomplikovali za vadjenje Dodatne slike cu okaciti sutra u toku dana za sada imam ovu od malopre i pre 10ak dana. Nikola 062/263-921 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 13, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepi su! Obozavam staforde! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Novembar 13, 2013 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kume kuce su ti vrh,vidi se da imaju dobro poreklo!jel prodajes i onu sa belom glavom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 13, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma poreklo jeste vrhunsko ali to nije bitno sada jer ih prodajem bez papira, mng ga zakomplikovali ovde a jos lik hoce da mu platim ocenjivanje kera sto mi se ne isplati uopste... INace i zenkicu sa belom glavom teska srca prodajem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1968 Napisano Novembar 14, 2013 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Papiri za pse nemogu biti problem ako su roditelji regularni. Isto tako nemoguce je izvaditi papire ako roditelji nisu ocenjeni. Papiri kostaju 2000din, a ocena je besplatna i dobija se na izlozbi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Novembar 14, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Papiri za pse nemogu biti problem ako su roditelji regularni. Isto tako nemoguce je izvaditi papire ako roditelji nisu ocenjeni. Papiri kostaju 2000din, a ocena je besplatna i dobija se na izlozbi Sve je ovo tacno, ali ako pas nije nikada izvodjen na izlozbu ocenu moze da dobije u kinoloskom savezu kad plati 3000-4000 din. Naravno bolja je varijanta prijaviti se na izlozbu i platiti prijavu 1000 din. i onda je ocena besplatna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1968 Napisano Novembar 14, 2013 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad su poceli mnogo da akaju oko toga zato sto se izgleda lepe pare zaradjuju na kerovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 4k za mog kera, to nije problem ali sad sto decko hoce i za njegovog muzjaka da platim, a i stene da mu dam...Pa jos za stence papire prijava legla i clanarina ... Izaslo bi oko 200e minimum. A zenkicu nisam hteo da vodim na izlozbu iz prostog razloga, sto je veterinar idiot i katastrofalno iseko usi i ne lice na nista.. Inace zenkica ima jake papire, cale black bandido, deda don king of rings... Drugovi koji imaju odgajivacnice mi pricali da nisam normalan sto je nisam vodeio na izlozbe ali jbg.. Mada to je i nebitno jer papire nisam vadio.. Nego ako zanima nekog, evo pre neki dan poceli da jedu malecki granule, cisceni od parazita, sad uskoro trebam da ih vakcinisem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 16, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja obozavam sve pse,macke,papagaje,kornjace,prasice,slonove...i sve ostale zivotinje na ovoj planeti.Stenci su mloogo slatki,a mama i tata su jedan ponosan par...Inace imam toy pudlu,koju sam uzeo bez papira,i volim je puno,i ne bih je menjao ni za sta na svetu.Ako neko kupuje iz zelje da stekne zivotnog prijatelja nisu bitni papiri,po mom skromnom misljenju.Cena je skroz korektna,roditelji transparentni,u zdravlje da ih prodas,usrecice nekoga puno. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Novembar 18, 2013 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kume si prodao neko stene? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Jok,samo sam okacio oglas ovde i na kp,trebam po pet shopovima da stavim.. MAda necesda verujes na kp sta mi nude u zamene sve za kerove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moje zenke ocenjivao u kinoloskom savezu i bilo je besplatno a mozes i na izlozbi a papire moraju da ti izdaju ako podneses zahtev za izdavanje sa potvrdom o parenju i kostaju tacnije 1.700,00din po psu, e sad sto kaze Muljaz jedino ako otac i majka nisu regularni, imas ljudi koji traze sa papirima da bi bili sigurni da ne bi doslo do incesta u daljoj reprodukciji, moj ti je savet ako mozes vadi papire lakse ces ih prodati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan MA ja papire mogu da im dam kopiju mojih i od muzjaka, to najmanji problem ako ih strah zbog incesta. Inace ovde 3000-3500 ne znam ni ja vis ekoliko je ocenjivanje. Mozda bi i dzabe trebalo da bude, i te pare da zavrsavaju i necijem dzepu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Mali brzo rastu, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Novembar 29, 2013 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalni psi. imam muzjaka od 8 meseci, najbolji i najverniji pas kojeg sam imao do sad. obozava decu. imam uslova ali trenutno nemam vremena inace cuvao bih jos jednog kasnije. sve preporuke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Sad vec 3 meseca stari ostao jos jedan muzijak, crno beli i 2 zenkice, sa skroz belom glavom, i braon bela. cena 70e muzjak 60e zenka.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 31, 2014 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan E kume,da si blize kako bi ti pokupio ovu Zenkicu sa belom glavom,pa to nije normalno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 31, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Moze slika tog crno belog muzijaka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 31, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan evo ga 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...