igor_pg_75 0 Napisano Novembar 10, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Postovani clanovi, nijesam siguran da li negdje vec obitava ova tema, ako je ima molim da me uputite. Naime od nedavno imam Malaguti Madison 250 ie iz 2008 i za sada sam sa njim potpuno zadovoljan. Medjutim, imam problem oko nabavke djelova, ne vezanih za motor, vjesanje isl. vec da tako kazem potrosnih. Naime vec tri mjeseca pokusavam da nabavim prekidac za duga svjetla i desni retrovizor ali mi ne ide... Molim za pomoc, inace sam iz Podgorice... Pozdrav za sve i nadam se pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 933 Napisano Novembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2113 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево је тема о Малагутију у Макси техничком кутку,па питај ове које возе исти,те ситне делове је тешко наћи,препоручујем неке отпаде или људе које се баве половним деловима.Ако не онда пробај на Е бају.Позз Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Braca je vec odgovorio, ebay, neki otpadi . . . sto se tice plastika to ces malo teze a sto se tice ostalih delova mislim da tu nema problema, oni nose piaggio agregate ako se nevaram a moze da posluzi i neki after market, ja sam npr. kod mene menjao amortizere pa original nisam mogao da nadjem i stavio sam rms, nije original a sluzi kao da jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 2, 2014 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Postovani clanovi, nijesam siguran da li negdje vec obitava ova tema, ako je ima molim da me uputite. Naime od nedavno imam Malaguti Madison 250 ie iz 2008 i za sada sam sa njim potpuno zadovoljan. Medjutim, imam problem oko nabavke djelova, ne vezanih za motor, vjesanje isl. vec da tako kazem potrosnih. Naime vec tri mjeseca pokusavam da nabavim prekidac za duga svjetla i desni retrovizor ali mi ne ide... Molim za pomoc, inace sam iz Podgorice... Pozdrav za sve i nadam se pomoci EVO RETROVIZORA Universal Spiegel Malaguti Madison III Jeste - nisu original ali su dosta slični imaju atest i dobiješ oba dva za pola cene Malagutijevog. Gledam ih sad i uspoređujem sa originalnima i stvarno su slični. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...