Nesa-St 243 Napisano Novembar 9, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 1. Amortizer zadnjeg tocka od Yamahu XJ 600, ispravan ali korodirao, reko da ga sredim, ali predomislih se ne treba mi, ali mozda nekom zatreba pa neka se javi: 2. Ploca za kofer monokey sistem kacenja, nije nesto posebno skinuta sa kineskih kofera, ali je nova: 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan javljam se za plocu ako moze, treba mi za kiveja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako amort nije otisao ja bih! Pravim fotelju od rama motocikla pa mi treba takav jedan da sve to lepo ljulja Naravno ako nekome bas za motocikl treba neka uzNe!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Stendovac. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 9, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi Nesicu ide ploca, Stevanu amort, saljite adrese na pp, pozdrav, hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Касно сам видео пост. Ако се Стеван слаже ја бих тај амортизер употребио за штa је намењен Амортизер на мојој Јамахи данас почео да шкрипи..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 9, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema kolega Stevan je pravi kolega i u privatnoj poruci me jos jednom upozorio da ustupa amorizer ako nekom treba za pravu namenu, tako da on ide tebi a Stevanu veliki pozdrav . Samo molim te proveri da li je isti kao tvoj jer ovaj je od XJ600 iz 2003(zaboravio da upisem), da ne placas postarinu bezveze. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega odustane od ploce, ja bih uzeo... pukla mi pre neki dan izblatnjavio sam i kofer i sebe a posle i motor koferom dok sam ga dovukao kuci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Амортизер стигао данас Стендовац много хвала А Стевану хвала што ми је препустио поклон Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Novembar 13, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaću šta imam kući od amortizera za Stevana pa javljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 13, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Амортизер стигао данас Стендовац много хвала А Стевану хвала што ми је препустио поклон Nek je sa srecom i dugo da te sluzi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 14, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan stigla ploca danas, hvala Stendovac jos jednom na lepom gestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 14, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i tebi, pozdrav . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Octobar 15, 2014 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Reko da ne otaram novu temu, pre neki dan slučajno vidim ostao mi neki hladnjak ulja i cevi od Yamahu XJ 600 , meni nisu potrebni, ali mozda nekome trebaju. Hladnjak je varen na ulazu, bio pukao od silnog stezanja, ali je reseno tj sad je ispravan, i cevi su pustale na spojevima sa gumicama i to je reseno.Sve je ispravno. Evo i slike: 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 16, 2014 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hladnjak i cevi otišlo kolegi Forestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 168 Napisano Novembar 16, 2014 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...