sargeras 554 Napisano Novembar 5, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je vizir za Transalp 650, ne zanima me fabricki, samo touring modeli. Ponude mogu ovde ili na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Novembar 6, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za TransAlp MRA nudi, pored standardnog i : Touring vizir Variotouring vizir Cene, kod nas, ovih vizira bi bile za Touring 9.200,00 din a Variotouring 13.900,00. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ovaj Touring vizir, ali mi se cini da je nizi od Puigovo koji sam imao. Tako da ako iko ima Puig da ponudi, tu sam. U svakom slucaju cu svratiti i da pogledam te MRA vizire! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Novembar 10, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nekad viši vizir ne mora da pravi bolju zaštitu od vetra. MRA je svoje vizire razvijao u Aerodinamičnom tunelu, i tvrde da su ovo najbolja rešenje tipa najbolja zaštita od vetra bez neprijatnih turbulencija, i vrlo lako se podesi za brzine na kojima vozite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...