Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 25, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki V Strom, dl 1000, 2008 godiste. Motor je presao 57000 km, registrovan je na mom imenu. Motor poseduje puno dodatne opreme, vozen je iskljucivo na putovanjima, tj na otvorenom putu gde je perfektno sluzio svrsi bez i jednog najmanjeg problema. Nije koriscen za voznju po gradu, nema apsolutno nikakvo ostecenje, niti je ikada na njemu ista farbano. Redovno je odrzavan i servisiran. Smem da dam garanciju da nikada nisam dosuo ulje od zamene do zamene (na 5-6000 km). Ulje u motoru Motul, polusintetika... Na 40000km zamenjeni ulje i semerinzi u stapovima, provereni i prestelovani ventili, zamenjene svecice, ulje u kvacilu i kocnicama Registrovan je do marta 2014. godine, gume stavljenje nove pre oko 10000 km (mogu da predju jos par hiljada), lanac i lancanici zamenjeni pre 20000 km (dotegnut samo jednom), prednje i zadnje plocice potroseni 50%... Eventualnom kupcu, uz motor bih poklonio nov (neraspakovan) DID lanac i lancanike, kao i prednje plocice (blizu 200e) Na motoru, od dodatne opreme nalazi se sledece: - Djivi povisen vizir (+ fabricki vizir) - Djivi rolbarovi - Nosac zadnjeg kofera - Djivi Maxia zadnji kofer, zapremine 53l (u koferu instalirana led stop svetla i pozicija) - Kozni naslon na zadnjem koferu - Grill resetka na zadnjem koferu - Djivi nosaci bocnih kofera - Bocni koferi Djivi E41 (zapremine 41l, za onim bocnim vratancima na sifru) - Grejaci rucki - El. uticnica 12 V - instalacija za PMR radio stanicu - Automatski podmazivac lanca Scootoiler - Otvoreni izduvi marke Termignoni - KN filter vazduha - Skid plate zastita motora (seticu se jos necega sigurno) ______________________ preko 1500 e Sve u svemu, nema nikakvih vanrednih ulaganja u motor, osim redovnog servisa na prolece. I ono najvaznije, OKVIRNA CENA JE 5300 E. Sve informacije mozete dobiti na 065/8065-732 Dok ne napravim adekvatne fotografije za oglas, prilazem neke turisticke 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Octobar 25, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, odlican vozac, ovde je jasno, ko kupi zna sta je kupio. Nego odakle prodaja, sta je sledece u planu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 25, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ipak si prelomio? Cestitam! Kao sto sam ti i rekao, prati srce, neces pogresiti. Mislim da ti bolje slike ni ne trebaju, mozda eventualno da dodajes jos po koju, da uzivamo Nego, jedno standardno pitanjce: da neces da prodajes bocne kofere odvojeno? To nikom i ovako ne treba, lakse ces da prodas motor bez njih SRECNA PRODAJA !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 25, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sad si našo da prodaješ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 25, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj skid plate i auspusi deluju ko fabricki... Jel su to slike pre postavljanja opreme ili to bas tako izgleda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 26, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja mi se boja , inace bih ga kupio . Brate srecna prodaja, zao mi je sto ja nemam kintu da ga kupim jer znam kakva je to masina...ali znajuci tebe , sledi GS . Ko kupi ovaj motor , profitirace....ovo ne pricam zato sto poznajem vozaca, vec sto znam kakav je motor. A siguran sam da moze i cena , jos malo da se ubije . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17687 Napisano Octobar 28, 2013 Integrisan, 8368 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vrhunski primerak motora, realno je srecan onaj ko ga dobije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Octobar 28, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da potvrdim, motor je se uvek pokazao bez ikakve greske na svim nasim zajednickim turama po Evropi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 29, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam drugi motor, te je cena Stroma podlozna ozbiljnoj korekciji. Zainteresovanima sve informacije telefonom . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Octobar 29, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, ništa da prodam pa da kupim ovog Stroma. Polako Mimi gde si zapeo, daj mi još malo vremena . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 29, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne treba vreme, daj mi ga ni 100 mesečnih rata Motor bez mane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 29, 2013 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam drugi motor, te je cena Stroma podlozna ozbiljnoj korekciji. Zainteresovanima sve informacije telefonom . Cestitam na novom motoru i mnogo bezbednih kilometara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 29, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mimi jel gs... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 29, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mimi jel gs... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 29, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan CESTITAM NA NOVOM LJUBIMCU ! ! ! Neka je sa srecom, i da te odlicno sluzi kao i ovaj Strom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 29, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pa znao sam...Neka je sa srecom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 29, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam i ja to hteo pitati Nema ko ga ne zeli. Cestitam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 29, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi.... STROM na prodaju, jos malo pa nestalo, kikiriki semenke, kikiriki-semenke, sport za zube Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 29, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, jel se prodaje kod nas f700 gs? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 29, 2013 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, jel se prodaje kod nas f700 gs? Da prodaje se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 30, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Daaaaj , prodaj ga vise....kad god vidim oglas , tresem se (sto bi ti rek'o) ko jebena zechica.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 30, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Mimi. I od mene preporuke budućem kupcu Stroma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Daaaaj , prodaj ga vise....kad god vidim oglas , tresem se (sto bi ti rek'o) ko jebena zechica.. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 30, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodato...Cestitam novom vlasniku uz zelju da ga dobro sluzi 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 30, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan E nazdravlje,ala brzo ode... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...