N.F.S. 22099 Napisano Septembar 24, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ko mene je na S verziji bilo na ovome mestu (poluga sauha), je li kod tebe isto? To je vrlo mala sajlica, ako imas buzir napravi pola metra sajlu pa skrati kada je namestis. Ili naruci iz Delte po ser broju i nema brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Septembar 24, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i broj za narucivanje ali platiti 40e za sajlu je mnogo! 17950MERD00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Septembar 26, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan E bas tu je i kod mene.. Kod nas nema nigde, zvao sam sve zive, ali ima preko i izlazi 40+ e... E sad ima lik koji pravi, ali ne mogu da nadjem u blizini neki cbf da uzmem, pa da mu vratim, nisam ni znao da sam uzeo motor sto se ne vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano Mart 10, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde da se nabavi polovan ili nov hladnjak za CBF 600N 2006 god? Našla sam nove preko veleprodaje u našem servisu, ima za 600 SA, 1000, po njihovom se navodno ne uklapaju na 600N... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Mart 10, 2023 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa...ne uklapaju se. Mislim da ti je jasno da, iako je motocikl u osnovi isti, razlike ipak ima. Jednostavno, "golać" i oklopljeni 600F (SA) imaju drugačije pozicije za kačenje i samog hladnjaka i ventilatora. Naravno da sve može da se izbudži, samo je pitanje ko hoćr sa time da se bavi...i ima li čime, da ne bude žica i vezica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano Mart 10, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, pronto je napisao: Pa...ne uklapaju se. Mislim da ti je jasno da, iako je motocikl u osnovi isti, razlike ipak ima. Jednostavno, "golać" i oklopljeni 600F (SA) imaju drugačije pozicije za kačenje i samog hladnjaka i ventilatora. Naravno da sve može da se izbudži, samo je pitanje ko hoćr sa time da se bavi...i ima li čime, da ne bude žica i vezica. Pretpostavila sam. Dotičnoj osobi je hladnjak "prikrpljen" dok ne nađe drugi. Ja je uputih na ovlašćeni servis ako se ne snađe. Jbg, jeste skupo, ali makar zna šta kupuje. Tražila iz radoznalosti, za moj moped je nov zamenski (ne iz originala) hladnjak 20 somića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoleus 0 Napisano Maj 17 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da li neko ima ili mozda zna gde mogu da nabavim drzace za suvozaca, sto idu na rep? Dobio sam motor sa nosacem za kofer, ali nazalost ne i drzace za suvozaca. U pitanju je cbf600n Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...