Peca_Nis 1 Napisano Octobar 22, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis, Srbija Motocikl: Generic Trigger 50 SM Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, pre nekih nedelju dana, javio mi se sledeci problem: Kada upalim motor,lepo radi na ler,medjutim cim mu dam gas,pocne da se gusi i da trokira. Javio mi se slican problem pre od prilike 3 meseca,ispostavilo se da su neke zice prespojile. Medjutim, ovog puta,proverio sam instalaciju,i sve je savrseno povezano,ali ipak me zeza. Mozda je to nastalo kao posledica pranja,posto sam skroz natopio motor tada i mozda je voda usla negde gde ne treba. Ali nakon 4 dana od kada je poceo da mi se gusi i trokira,poceo je da radi relativno normalno sve dok se ne zagreje. Kada se zagreje,kada recimo stanem i probam ponovo da krenem,pocne da se gusi i da trokira sve dok ne podigne obrtaje,i onda radi normalno sve dok ne stanem ponovo.Ceo karburator sam rasklopio i proverio,detaljno ga ocistio,i idalje se ovo desava. Menjao sam svecicu,cak sam 3 probao,u slucaju da i ta nova ne valja,medjutim nista... Ovo je stvarno nepodnosljivo,i moram pod hitno da ga popravim. Ako znate sta to moze biti, molim vas me savetujte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Trokiranje i gusenje je prilicno sirok pojam i za razlog moze biti mnogo uzroka. Obzirom da ti se pocelo desavati posle pranja, problem je verovatno struja. Probaj prvo sa zamenom kapice svecice, kabla i proveri sve dzekove vezano za CDI, ili bobinu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...