*zeka* 1199 Napisano Octobar 19, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Relativno sam skoro instalirao ovu navigaciju na Androidu pa ako neko ima znanja iz ove materije mogao bi da odvoji malo vremena i objasni kako se ubacuju trekovi i kako se isti snimaju . Ako ova verzija ima podrzane ove opcije. Bice od koristi i ostalim korisnicima koji su novi u ovoj vrsti savremene tehnologije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 19, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Братац, ја користим Иго мај веј али не знам шта су то трекови?! Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Octobar 19, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ono kad neko snimi neku rutu kuda je prosao pa.je ti.samo prebacis kod sebe i mozes da cepas. Ovo me prvenstveno interesuje za off road posto vidim da ima dosta dobrih trekova po forumu a i raznim sajtovima. Inace za putovanja bilo kuda koristkm kartu evrope i nema greske. Sent from my LG-P700 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Octobar 19, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Slicno je, pogledaj ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51791-gps-igo-uredjaji-i-mapsource/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Octobar 19, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao. Ubacim ja sve kao sto je receno, otkacim fon sa kompa i pokrenem navigaciju ali mi opet ne daje nikakvu opciju da startujem(otvorim) track koji sam prebacio, vec daje opciju da unesem odrediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7945 Napisano Octobar 26, 2013 -, 1786 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovako... Skini ili idi na webstart http://www.routeconverter.de/downloads/en Napravi rutu koju hoces i sacuvaj je kao iGO8 Route .kml (file, save as...) Taj fajl koji si sacuvao ubacujes u iGO 8 (u onaj route folder koji si napravio iGO8\CONTENT\USERDATA\ROUTE). Bitno je da ti je cela navigacija na memoriskoj kartici, sto ti verovatno i jeste, jer mislim da ne radi kad stoji u memoriji telefona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 16, 2014 Drug član, 992 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko uspeo da importuje neki track log u iGO My way? Ja ne vdim opciju odakle da učitam file.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...