Jump to content

Moto Zajednica

Moto pantalone

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 412 postova
  • Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000

Resio da se castim kamuflaznim pantalonama i nasao ih po netu samo na 2 mesta kod nas, slicne cene a razliciti proizvodjaci, prihvatam svaku sugestiju i savet oko izbora.

http://www.kompp.co.rs/catalog/storm/moto-oprema/pantalone/zastitne--pantalone.html

ili

http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/pantalone_force_track.html

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Iz mog iskustva gledaj da spolja bude cordura iznutra goro-tex membrana i cvrsti protetkori (kolena i bokovi) + po mogućstvu zimska postava. Tako ces sigurno biti zasticen od vetra vode i hladnoće.

Druga stvar je ako se uzima nesto za leto.

• BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

И моја је препорука за други линк,имам јакну истог произвођаџа0takoje.gif.И требаоа би да направим комплет па сам их и ја гледао баш су занимљиве.

• ., 437 postova

Resio da se castim kamuflaznim pantalonama i nasao ih po netu samo na 2 mesta kod nas, slicne cene a razliciti proizvodjaci, prihvatam svaku sugestiju i savet oko izbora.

http://www.kompp.co.rs/catalog/storm/moto-oprema/pantalone/zastitne--pantalone.html

ili

http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/pantalone_force_track.html

Posedujem ove druge i veoma sam zadovoljan njima. Čini mi se da je i ovih prvih bilo u prodaji kad sam ih uzimao, ali su mi se druge činile boljima zbog kroja i još nekih detalja među kojima bih izdvojio mogućnost skidanja nogavica. To je zgodno kada ideš na kraće izletničke vožnje gde se ne nose stvari za presvlačenje.

Imaju čvrste protektore na kolenima i džepove za protektore na bokovima.

Naravno da ni prve ni druge nemaju goreteks membranu. To košta sto dukata.

• Pažljivo prati, 622 postova
  • Motocikl: Husqvarna 701 enduro

Ne nadaj se ovim drugima. Ja proletos išao da ih pazarim, nema ih više, Ne proizvode se tako da :neznam: ja pazario u tugi jer sam odleteo do KG neke druge nisu maskirne ali su HELD i vozio celu ovu godinu ekstra su HELD se pokazao kao dooobar. Ali maskirnih više nema :zdravo:

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Posedujem ove Heldove pantalone.

Iskreno da ti kazem i nisam toliko prezadovoljan sa njima. Spoljna membrana je dosta tvrda i teze se savija u odnosu na druge moto pantalone, sto ti otprilike znaci da ce stalno imati isti oblik sto zna da nervira jer su suvise kabaste da se spakuju u cizme a kad savijes nogu ostane nogavica otvorena kao kisobran pa duva u voznji. Donji deo nogavica se skida ali su pantalone pretople za leto(cak i bez postave) tako da cak i ako skines donji deo opet se kuvas u gornjem toliko da je meni bar bilo neizdrzljivo, tako da sam uglavnom nosio bermude pride kad dodjem negde da imam da preobucem.

Kada sam kupio pantalone cak ni rajfeslus koji drzi postavu uz pantalone nije radio, ali su mi to ljudi iz Mass-a popravili o svom trosku. Sav kod medjunozja mi je takodje veoma brzo pukao a kao sto sam vec napomenuo spoljna membrana je dosta tvrda i tesko se savija pa zbog toga tesko i sije. Pantalone su inace i malo plice za moj ukus tako da je pojas skoro neophodan ako se vozi u iole pogrbljenom polozaju.

Da ne bude sve tako crno ima i par prednosti. Sta je lose u leto, dobro je zimi. Pantalone su me jako lepo sluzile po hladnijim danima a koristio sam ih i na skijanju. Nogavice su toliko siroke da pancerice bez problema staju ispod njih.

Sve u svemu ne bih previse tugovao za ovim pantalonama. Mogu lepo da posluze ali sam ja bar npr. jedva docekao da brat proda motor kako bih mu zaplenio Ducini pantalone koje su iako ruznije ispale daleko prakticnije, udobnije a cini mi se i jeftinije. Ovo nije reklama za Ducini posto isto misljenje imam prema vecini moto pantalona koje sam imao prilike da dobro pogledam/probam u odnosu na ovaj model Helda.

Heldove je nemoguce naci, pa sam se opredelio za Stormove i prijatno se iznenadio, doduse nisu iste kao na linku iznad malo promenili model, danas pala probna voznja po mrzlici i dosta su tople, e sad videcemo letos sta ce biti kad opece zvezda.

Uzgred znajte da su modeli manji nego sto je uobicajeno ja nosim S ili M al sam morao da zamenim za L., na svu srecu su ljudi iz kompa predusretljivi.

• U prolazu, 82 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750s

Pozdrav, kupio sam preko interneta Dainese kozne pantalone, i jos mi nisu stigle. Velicina je 50. To je fakticki Americki 34, on mi apsolutno odgovara jer imam jedan par pantalona tog broja.

Ja imam 193 i 87kg.

Po dimenzijama sa sajta one mi odgovaraju, ali je prodavac naveo neke druge dimenzije za broj 50, pa mi nista nije jasno :S

Plasim se da ce mi pantalone biti male, sta vi mislite?

$_57.JPG

• Svrati ponekad, 206 postova

Ja nosim velicinu 50. Tekstilna jakna, tekstilne pantalone i kozna jakna ali sam visok 179 i imam 80kg. Tekstilna jakna i pantalone su mi malo komotnije ali kozna jakna mi je knap. Mislim da si za tvoju visinu/tezinu trebao uzeti 52 ali mozda i gresim.

• U prolazu, 82 postova

Ma danas sam probao 52 Dainese na sajmu, ni nnogu ne mogu da uvucem u njih.Izlgleda da ce mi biti potreban broj 56 minimum.

Ako nekome budu trebale ove, prodacu ih povoljno. Nove su i nisu koriscene.

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: Mackica

Ma danas sam probao 52 Dainese na sajmu, ni nnogu ne mogu da uvucem u njih.Izlgleda da ce mi biti potreban broj 56 minimum.

Ako nekome budu trebale ove, prodacu ih povoljno. Nove su i nisu koriscene.

Koja ce cena biti druze otprilike ? 1zdravo.gif

Nema pravila, zavisi od proizvodjaca do proizvodjaca, imam 172cm i 65kg, jakna mi je S velicina a pantalone L pa ti vidi sad. Dok ne probas nista.

• U prolazu, 82 postova

@hammer

Tacno tako, po dimenzijama sa Dainese sajta meni odgovara broj 50 (za pantalone) kada sam ih uzivo probao u 52 nisam mogao "da udjem".

@Srle93

Cena je stvar dogovora, ako bude neko zainteresovan neka se javi, ali definitivno ce biti jako povoljno...

• Svrati ponekad, 206 postova

Ja sam svojevremeno hteo da uzmem bas taj model, cini mi se da je cena bila oko 160e.Mislim da su sasvim pristojne pantalone za taj novac, imaju D-dry membranu, termo postavu...

Narucujes ih preko nesta ili uzimas kod nas?

• U prolazu, 82 postova

Ja sam svojevremeno hteo da uzmem bas taj model, cini mi se da je cena bila oko 160e.Mislim da su sasvim pristojne pantalone za taj novac, imaju D-dry membranu, termo postavu...

Narucujes ih preko nesta ili uzimas kod nas?

Kod nas mislim da ih nema u ponudi, ako i ostatak Dainese opreme (bar ja nisam primetio), a ako negde nesto ima cena je totalno nenormalna 0ljut2.gif.Nasao sam ih na netu za oko 130e

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja