Jump to content

Moto Zajednica

neobavezno

Recommended Posts

• Drug član, 1261 postova

Zovem se Aleksandar, i godinama se bavim servisom motorcikala i skutera. Od prosle godine u novom objektu i sa novim imenom . Revolution, servis se nalazi na petlovom brdu, odn. kijevu na kruznom putu. Pozdrav svima  nastavice se................

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Pozdrav i dobro dosao.

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Aleksandre, malo nam se vise ti opises, a reklamiranje kasnije. Vidis sa urednicima, pa da se reklamiras na sajtu.  Sta vozis? itd

Dobrodosao.

Aleksandre, malo nam se vise ti opises, a reklamiranje kasnije. Vidis sa urednicima, pa da se reklamiras na sajtu.  Sta vozis? itd

Dobrodosao.

Prijatelju, posto sam na je>enom dial-upu jos par nedelja, a ponosni sam otac sitnog deteta, razumeces da sam sa vremenom tanak, a od posla jedva dizem glavu, jer kako je sunce granulo pojedinci mi uvaljuju leseve za reanimaciju, a drugovi motore na sezonski servis posto racunaju nema guzve, a kad dodje prolece prsao sam.

Elem, Posedujem u svom skromnom parku motorcikl BSA 500 (prvenac, pa sam emotivno vezan) i Yamahu yzf 750 r i jos pokoji skuter sto se menja s vremena na vreme pa i nema smisla navoditi.

Poznatiji sam kao ALJA sto je skraceno od nekog nadimka koga se ni ja vise ne secam niti znam ko ga je izmislio, a inace sam generacija i dobar drugar sa SHUBOM i ZARICEM (radi kod spaleta) i otprilike smo zajedno poceli da cackamo motore, tamo pocetkom devedesetih. Malo se radilo po inostranstvu, malo se ratovalo, ali nisam zeleo da otvorim servis u shupi, pa smo uglavnom kupovali crkotine i posle reanimkacije ih prodavali na trzistui. Prosle godine pored toga sto sam napokon nasao odgovarajuci plac na lokaciji prikupila su se i odredjena sredstva te digoh velelepni objekat za svoju dusu, koji doduse nije jos 100% gotov ali nadam se da ce tih 100 kvm servisa i 100 kvm magacina biti dovoljno za ono sto hocu da radim. Inace nisam trgovac , ne volim da prodajem maglu i da uvaljujem m... umesto bubrega, Nadam se da cu koliko toluiko mojim savetima uciniti vas zivot laksim, kad vec ne mogu da pretvorim abs u carbon da vam motor olaksam. :)

Aco,da ne znaš slučajno jednog tvog imenjaka-radi u žutom taksiju,vozi golfa II,a ima crnog GPZ 500 1991.god.  ???

jok, i to na srecu posto mi nije omiljen i model (ni taksista ni motor). Jedina dobra stvar koja se od taksista moze nauciti su protestne voznje po centru grada, i uvek dobiju sta hoce. A mi ne mozemo da skupimo 10 motora za protestnu voznju da skinu teksu na LUKSUZ.........

Zivela anarhuija dole demokratija

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Dobro nam došao, ćelavi oče sitnog deteta, inače, ljubitelju dobrog basketa, motora i anarhije. Drago mi je ako je BSA napokon kompletirana, a vidim YZF-a se još nisi rešio ;)

Dobro nam došao, ćelavi oče sitnog deteta, inače, ljubitelju dobrog basketa, motora i anarhije. Drago mi je ako je BSA napokon kompletirana, a vidim YZF-a se još nisi rešio ;)

Ode i on pre par dana, nece meni tamo neki ........da remeti detinjstvo..

Sada sam resio da manje para ove godine trosim na motor a malo vise na sredjivanje servisa i dvorista oko kuce, saljem slikice cim ih smanjim....

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja