supermotofanatic 30 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki Drz 400Sm Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam se provozao do Valjeva. Valjevo je lep grad,sa puno lepih mesta za uzivanje pored reke,takodje nije guzva na putu lepe su krivine moze lepo da se vozi.Najvise mi se svideo obilazak Manastira Lelic,koji je na mene ostavio veliki utisak. Manastir se nalazi na 12 km od Valjeva,put je prelep pun lepih krivina i lepe prirode okolo i lepog pogleda na grad. Moja preporuka ! http://www.manastirlelic.org/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Octobar 13, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Ако не замераш био бих слободан да допуним. На том путу а 3км пре манастира Лелић налази се и манастир Ћелије такође јако лепо и мирно место са новоизграђеном црквом задужбином др. Јустина Поповића који је ту и живео као монах, а ту је и сахрањен. Да не пропустим да поменем и добро познатог владику Николаја Велимировића чија је задужбина манастир Лелић а и мошти му се тамо налазе. Поздрав. И моја препорука. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supermotofanatic 30 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki Drz 400Sm Prijavi odgovor kao problematičan Video sam tablu za Manastir Celije ali nisam stigao da odem tamo,ali poslusacu preporuku i obicu Manastir Celije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Octobar 13, 2013 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ако не замераш био бих слободан да допуним. На том путу а 3км пре манастира Ћелије налази се и... ...налази се кафана-ресторан ''Марш на Дрину'' у којој се служе феноменални дуван чварци који су, иначе, типични за Ваљево и тај крај. И моја препорука за посјетити. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...