pera-s 434 Napisano Octobar 7, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebne su mi dve plocice ventila za klx-klr 650, a koliko sam cuo pasuju i od bmw-a f650. Precnik plocice je valjda 29mm. Najpozeljnija debljina plocice je 2.30 al mislim da u obzir mogu da dodju i 2.25 i 2.35 Pa ako neko ima mozemo da se dzoramo sa plocicama, castimo pivom ili pak da trgujemo ako bas mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 7, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ipak korekcija, potrebne debljine su: jedna od 2.25 ili 2.20 i druga od 2.20 do 2.10 ima li ko??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/90072-plocica-za-stelovanje-ventila/page__p__1446580__fromsearch__1#entry1446580 pogledaj ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 7, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma trebaju mi ove dve plocice u narednih par dana ako se pojavi neko ko ih ima, ili da zna da ih ima negde na stanju, ako ne onda cu da brusim stare da posluze dok ne stignu nove, a za to treba bar nedelju dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Zex od aprilie, iste su, al traži 150eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 7, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jbg, ja kad budem imao te pare vozicu ktm-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 8, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima Zex od aprilie, iste su, al traži 150eur. za 2 plocice 150 eura? Jel' ovo neka greska ili su te plocice od platine? http://www.cmsnl.com/kawasaki-1996-d1-klx650_model12467/partslist/E1210.html#results Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 8, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan opusteno mile neka nasa posalica Inace ne znam od cega su, uglavnom u delti su 530 din kom ali treba da se ceka kao 10ak radnih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 8, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa i ja ih cekam toliko, ali placam 10 eura / kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 8, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam placao oem 12e, ali pasuju plocice od bmw-a a duplo su jeftinije a sumnjam da su losije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan jesi li zvao beru ? meni kad je trebala poslao mi je sutradan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 8, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Snašao se dobri i prepošteni Perica naš. Svratio je u Enmon i našao je šta mu treba. Greota da naki primerak kliksa stoji na betonu 2-3godine. Sutra lepimo pločice i udaramo fugnu na roze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 8, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja odoh sad da pakujem pa se javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 8, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ufatila fuga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 8, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 8, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ufatila, al moracu da vratim jednu staru plocicu ne bi li upalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 8, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drš se Pero nedamo mi tebe. Ima da puca sve u sezoni 2015-16. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 9, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan 2015. kazu vec cemo osetiti napredak posle ovih mera stednje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 9, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, do tada uštedimo za po pun rezervoar, tebi sredimo kliksa i iha, udri po šumi. Svi srećni i zadovoljni. Samo što sam ja uvek za onu:"Da mi to koljemo kume" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...