Bata ilke 0 Napisano Octobar 5, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Imam na umu da skoro kupim Quad Warrior 125cc 9 ks,proizvodjaca Nitro Motor.Da li neko ima ikakvog iskustva uvezi ovog vozila ,ne znam kakvog je kvaliteta niti dali se kvari cesto i oko odrzavanja,bukvalno nista ne znam o njemu .Ako iko zna nesto o ovom quadu pls da mi kaze.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Octobar 5, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Оно што ја знам је да није кинез, већ немац 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata ilke 0 Napisano Octobar 8, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Оно што ја знам је да није кинез, већ немац To je jedino sto sam znao o njemu al nisam znao gde tacno da postavim ovo pitanje ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Octobar 8, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Кад би поставио тему у овај подфорум вероватно би више људи видело тему, па би добио неки одговор. Motocikli <<<кликни Diskusije, saveti i nadmudrivanje o motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata ilke 0 Napisano Octobar 8, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Кад би поставио тему у овај подфорум вероватно би више људи видело тему, па би добио неки одговор. Motocikli <<<кликни Diskusije, saveti i nadmudrivanje o motorima Hahahah kakav fail nov sam pa se ne snalazim dobro na forumu svakako hvala ti druze na pomoci pokusacu tamo da dobijem neki koristan savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...