icatenej 2435 Napisano Octobar 2, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko koristio ove navlake za obuću i kako su se pokazale? Model je Kappa SK214. Ja sam do sada koristio gumene nazuvke (navodno Modeca) ovakve: i evo već drugi par mi se pocepao - ne sastave ni 30 oblačenja, puknu na petnom delu pri pokušaju navlačenja ili svlačenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 2, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan One navlake koristimo ja i zence vec dve godine,i extra su... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 3, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...