gixersuzuki 0 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam u planu da kupim ovaj model.po preporuci drugara...on se kune u hondine masine dok ja u suzuki...ali igrom slucaja uspeo je da me nagovori na nju.pa vas molim da mi izmesete neka vasa iskustava sa ovom masinom i na sta posebno da obratim paznju pri kupovini honde.nadam se da ce mi odgovarati u voznji s'obzirom da sam ja do sada vozio samo suzuki gsx750f iz 93godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1512 Napisano Octobar 2, 2013 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nisam imao 954, vozim Hondu (F4). Pre nje sam vozio i Yamahu i Suzuki itd. Honda mi je oduvek bila "antipaticna" jer me je podsecala na Golf, svi su bili "honda zakon, honda ovo, honda ono, jebala vas honda..." i zato je nisam hteo dok je sticajem okolnosti nisam kupio i od sada... cisto sumnjam da cu vise menjati marku motora. Za 954 sam cuo sve najbolje, kazu da je to jedna od najboljih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixersuzuki 0 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...nznm ja sam nekako vise za suzuki ali mozda i promenim misljenje.ali tek sl.sezone,jer ove sezonu necu sigurno se navozati molio bih vas neke savete prilikom kupovine na sta obratiti paznju jer skoro nikada se nisam susreo sa hondom.unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 2, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Neces pogresiti ni sa jednim japancem, narocito Hondom. Samo gledaj u kakvom je stanju to ti je najbitnije i da li ce ti odgovarati zbog visine i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 2, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Agregati idealni ,dizajn po meni najbolji stabilnost i upravljivost odusevljavaju zavisi od visine samog vozaca... Ja vozim 929 i prezadovoljan sam i prodajem ga da bi uzeo 954 samo zbog izgleda inace agregati su u sustini isti. Pozdrav i uzimaj to neces se pokaja ti, motor je zlo,snage mu nikad ne manjka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixersuzuki 0 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa visok sam 185 ...sutra se ide da se pazari ta honda.naravno ako bog da da je u stanju kao sto je vlasnik opisao i imajuvi u vidu da sam do sada vozio gsc750f sa nekih 110 konja njenih 150 u startu ce mi biti i previse nadam se da ce me sluziti.nisam od onih koji siluju motor.ja ga volim cenim i postujem i u ovog suzukija sam gledao kao clana porodice i dosta davao 'njemu' )) tako da ce i ovaj biti odrzavan kod mene jer ga planiram na duzeeeee staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixersuzuki 0 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pardon gsx750f 93 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Octobar 2, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim 929 i prezodovaljan sam ide kao blesavo presao sam sa njim 20000km(3x na more) bez ijednog kvara, a to su maltene isti agregati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixersuzuki 0 Napisano Octobar 3, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj izbor je definitivno honda...na sezonu je ceka 'test izdrzljivosti' Svajcarska ...to vec duze vreme planiram ali zbog finansijske situacije nisam mogao da priustim to sebi.sada sam dosao do kinte.i zbog sigurnosti da je potrosim pare pravac neka benzinska pumpa i 300l bezolovnog.da ima ljubimac sta da pije ako se pare izvuku iz dzepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Octobar 4, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan honda je honda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 4, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Pardon gsx750f 93 godiste Gsxf 750 ima 100 konja a ne 110 kao sto si napisao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixersuzuki 0 Napisano Octobar 4, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate moram znaci da preciziram u konja...a inace u saobracajnoj mi stoji 36.a to nije ni 100 ni 110 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Octobar 11, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan Ja ima i CBR929rr 2001 i CBR954rr 2003 ,neces se pokajati uopste ako uzmes i 929 ,a ni 954, agregati su slicni,ima male razlike,a i uzeti u obzir da je 954rr laksa par kg od 929rr inace ponasanje i ubrazanje i sve perfektno... moje preporuke.. ali gledaj da nadjes dobar primerak ali opet sve zavis koliko kesa hoces da das za taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...