brkicNS 139 Napisano Septembar 29, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Oglas za drugara koji nema dovoljan broj poruka na forumu, tu sam i ja za sve informacije: - Yamaha FZR 500 GENESIS - 1992. godiste - 51kW - Registrovan do kraja jula 2014. - DID lanac i lancanici - 54.710 km - Vlasnik 6 godina - Zamena moguca (enduro,/chopper/bandit) uz moju doplatu Cena 1150e Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 30, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista? lepa je, nije lepa? skupa/povoljna? ovo je forum, zato je okaceno kao tema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Septembar 30, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Jest lep... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 30, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, sviđa mi se, jedino što " R-ovi " baš i nisu za mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 30, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda lepo ocuvana. Ne bi bilo lose reci da je ovo derivat opste poznatog modela FZR600, namenjen austrijskom trzistu i tadasnjoj kategorizaciji motocikala od strane osiguravajucih kuca (preko 500ccm je bilo drasticno skuplje). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 30, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kao lutka je..pazi kad i boje ima, kao moja STenera.... lepo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 30, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda lepo ocuvana. Ne bi bilo lose reci da je ovo derivat opste poznatog modela FZR600, namenjen austrijskom trzistu i tadasnjoj kategorizaciji motocikala od strane osiguravajucih kuca (preko 500ccm je bilo drasticno skuplje). Da, pre 6 godina uvezena iz Austrije, drugar je uvezao i jedini vlasnik u Srbiji od tada. Nije puno prelazio, osim sto smo 2012 isli do Tivta sa zenama. Nije zastucao. Ali, hoce covek da predje na nekog endura ili copera pa je prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi koje dimenzije guma su na njoj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Prednja 120/70 r17 Zadnja 140/60 r18 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Moj kolega vozi 600-ticu i razmislja o promeni viljuske u 17 colnu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Aj nadji nekog kolegu ko hoce da vozi 500tku ko nadje castim mnoogo piva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Octobar 2, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti kazem ja vozim cbr-500 i da ti kazem to ide bolje od nekih 600 i 650-tica, mada 1000-ka je prava voznja.Ali kad stavim na papir: odrzavanje,cenu,registraciju,benzin,zelju za voznjom...platicicu, veruj mi da prevagne 500-tica i to sa uzivanjem voznja.Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 3, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Da ti kazem ja vozim cbr-500 i da ti kazem to ide bolje od nekih 600 i 650-tica, mada 1000-ka je prava voznja.Ali kad stavim na papir: odrzavanje,cenu,registraciju,benzin,zelju za voznjom...platicicu, veruj mi da prevagne 500-tica i to sa uzivanjem voznja.Srecna prodaja. Ne da prevagne nego covek mene odere sa ovom 500tkom i njegovom prokletom 18incnom gumom, bandit krene da se lozi kako vodi i samo pojede prasinu. FZR 500 kida, to nema sumnje. registracija duplo manja, potrosnja ne bas duplo ali manja. Za te pare... Ma idi koliko kinezi kostaju, a ne mogu bas 240 da idu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 3, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da kinez ne moze 240? Moze kada ga vuce formula 1! Inace po meni je ovo dobra ponuda, srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Octobar 3, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan 240? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 3, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da kinez ne moze 240? Moze kada ga vuce formula 1! Inace po meni je ovo dobra ponuda, srecno sa prodajom. hvala, cekamo srecnog kupca pa da se pazari neka choperica 240? 240 18 inca su cudo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Decembar 27, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Stigla zima i zimski popust... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Posto Po dogovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Mart 18, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Uskoro u Novom Sadu, pa ko hoce da pogleda nek se javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 4, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za auto... Uz njegovu doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 18, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Prodata! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...