GHOST RIDER 0 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan naleteo sam na apriliu rs125 iz backe topole,slika u mm,lik hoce da je proda,farbana je,kaze da mu je neki srusio motor na skupu u backoj topoli i da ga je zato farbao,da li nesto znate o tom mortoru,da li je pametno uzimati nesto tako?1996 godiste,crno-zuta....ima slika u novom moto magazinu...hvala na odgovorima,unapred!!! ghost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 15, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan farbana je,kaze da mu je neki srusio motor na skupu u backoj topoli i da ga je zato farbao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ma,znam da nesto petlja,a i ofarbao je ko nogama....tako da bih je ja opet farbao ;D zovem ga,kao nije registrovan,vidim na slici u mm,ima kn filter,uradio generalnu prosle sezone,ne zna koliko je presla.... ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 15, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ako je farbana,nije problem,zato skines oklope,pa vidis ako su iznutra vareni,ako jesu onda je bio razbijen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 15, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako je farbana,nije problem,zato skines oklope,pa vidis ako su iznutra vareni,ako jesu onda je bio razbijen ote mi rec iz usta ;D ;D ;D ;D ;D usput kolko ga je taj oborio ??? ??? pa mora da ga je cusnuo sa100 na sat,,,a i proveri tu masinu meni to deluje sumnjivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pa skontao sam to za oklope,ali da menja za moj skuter i bez doplate,vidi se da je neki opusten,kaze ima jos 2-3 motora,a skuter bi caletu da uzme....p.s.prodaje neki decko,kaze da mu stoji u podrumu,nesto je i ne vozi.....vozi kros,i ne znma sta jos.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan maki,ako budem isao da ga vidim,ides samnom...pa da strucnjak to pogleda.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 15, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da skupis jos 500evra i kupis model sa povijenim repom u prvoj boji.........Od 2000 godine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan sreca to nije bio makijev motor..ali sreca..havarisan:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 16, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan sreca to nije bio makijev motor..ali sreca..havarisan:) NE, sad sam video sliku, to NIJE bio moj motor! Zadnji put kad sam se cuo sa deckom, ispravili su je i sastavili od par "donatora"... Ali dobo, nemoj da off-ujemo temu coveku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan sreca to nije bio makijev motor..ali sreca..havarisan:) Zadnji put kad sam se cuo sa deckom, ispravili su je i sastavili od par "donatora"... Ali dobo, nemoj da off-ujemo temu coveku! ja se izvinjavam cenjeni gospodine mada,to sto se jednom overi...ostaje overeno koliko god ga ti (hteo) ispravljati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan odustao, ;D hvala,na odgovorima,tema zakljucana.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...