Jump to content

Moto Zajednica

yamaha majesty 400

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: yamaha majesty 400 2004

pozdrav svima!! imam problem sa yamaha majesty 400! prvi dan motor kao da gubi snagu, znaci dvoje na motoru kao da mu je tesko al jos uvijek nekeko ide. drugi dan nema ture do 50kmh a zatim sve normalno do nekih 130kmh. treci dan motor ja na nogarama prima gas ide skkroz u obrtaje, al kad krenem da ga vozim njega nesto gusi i jednostavno nece da vuce, treba mu vjecnost da nabije do 100kmh!!

post-31019-0-52988300-1380147212_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 621 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Meni se slicna situacija desila na Foresightu 250, isao normalno sve ok, posle odjednom vuce dvoje na omanju uzbrdicu ja do kraja gas on 60, a na tom delu puta lagano izadje na 100 pa i vise, probam po gradu isto tako nesto mesao te hoce te nece, oteram kod majstora covek ispregleda sve ok posle 2 dana ista prica, sledece sipanje goriva motor se preporodio, izgleda da je bio los benzin, bar tako mislim posto vise nisam sipao na doticnoj pumpi i sad je sve ok 1neznam.gif

• BJB Maxi Scooter Club, 6055 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Pozdrav!

Ovaj deo Foruma služi da se predstaviš i napišeš par redova o sebi. Postoji podforum Maxi Scooter i u njemu odeljak MAXI Tehnički kutak. Tamo ima tema o Yamaha Majesty 400 modelu pa u toj temi opiši svoju problematiku. :takoje:

Dobrodošao!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja