Kaci 0 Napisano Septembar 25, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je otvarano vise ovakvih tema,ali ni u jednoj nisam nasao neki konkretan odgovor i misljenja cu mahom podeljena. Naime, zanima me da li vredi uzeti kymca quannon polovnog. Pocetnik sam, nikad nisam vozio motor i ne privlace me motori u smislu brze voznje. Jednostavno prevoz od tacke A do tacke B bez preteranog placanja goriva i da motor lepo izgleda. Upao mi je u oci kymco quannon,jer je 4T, znam da su to trajniji motori i manje trose. Zanima me da li neko ima iskustva sa njim, vezano za kvarove i odrzavanje? Preko koje kilometraze ne treba kupovati i generalno stvari vezano za taj motor? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Septembar 25, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Kymca uzeo novog i vozio sam ga sezonu ipo i presao sa njim 10 000 km. NIsam imao nikakve kvarove, redovni servisi kao sto su zamena ulja i filtera i to je to. Sipas benzin i teras. Sa njim sam isao i na moto skupove. Lagan je za voznju i mali potrosac. Ima uljano hladjenje tako da ne moras da brines da ce da ti prokuva . Ja sam bio prezadovoljan sa njim i kad bi kupovao nesto tako za grad verovatno bi njega opet kupio. E sad to je moje iskustvo, a za polovan vec ne znam. Bitno je kako ga je prethodni vlasnik odrzavao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...