hitman 355 Napisano Decembar 10, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A T-63 ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Nema 140/80 - 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 10, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Josh kad bi mogao da postavish cene i - gde-ima-da-se-nabave - za gorepomenute modele .. to bi bila prava i zlata vredna informacija .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 10, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A za RD 03 čija je zadnja 130/90 17!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu kupiti centralni nogar za 07? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu kupiti centralni nogar za 07? Pa napravi ga :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jednom pravio i priselo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jednom pravio i priselo ;D stobre? ima majistor na ledinama a 07ica za mustru ima u bgd kolko oces. pa jos iskoristis jednog koji duguje cizme i to ti dodje na noge ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e, da , kepo, jesse cuo sa busmanom? ono jesi li treći ili nisi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 11, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu kupiti centralni nogar za 07? Imam isti problem (ne posedujem ga) .. Ima u Louisu Motech, cini mi se da je oko 150-160 jura .. Za sada mi se ne daje taj kesh .. Mada treba mi "centralni" ko leba .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 11, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ovo ti je malo jeftinije, copava za desnu stranu, u kombinaciji sa levom copavom, isto ko da imas stender, barem tako pise na sajtu, kosta 98e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Decembar 11, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan ako hocete da pravite, nije mi tesko da skinem moj centralni stender za mustru... vidite pa se organizujte za neko grupnjak pravljenje, sigurno ce biti jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6127 Napisano Decembar 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, dobro rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Decembar 11, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Neznam jel bila...interesantno.... varadero i afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 11, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam jel bila...interesantno.... varadero i afrika TWINDWRO ;D ;D ;D ;D http://www.africanqueens.de/html/twindero.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 482 Napisano Decembar 14, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete za ovu preradu ? http://www.monalbum.fr/Album=RBPGDN4B Rezervoar mu se nalazi ispod sedista. Ispod "laznog" je samo airbox i elektronika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Decembar 14, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne svidja, nekako mi nakaradno izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne svidja, nekako mi nakaradno izgleda. +1 "Kojoj ovci svoje runo smeta , onđe nema ni ovce ni runa. " afrika je afrika a ne frankenstajn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 482 Napisano Decembar 14, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ono jes nema bas veze sa Afrikom, al mi se svidja taj agresiv look Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 14, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne! Eventualno da su dodali blatobran na prednji točak niže a 'kljun' malkice ispravili kao kod Bembe i da su malo ublažili oštrinu i 'dubinu' lažnog tanka! Ovako, sve u svemu, ne ide!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je rock n roll ;D ;D vrlo rado bi ga posedovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je rock n roll ;D ;D vrlo rado bi ga posedovao Posle onog sto mi je priredio pre 15 dana, teska srca moram da priznam da se slazem sa Kepom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan tooo majstore, brobi led!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 14, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kepo opasan si po okolinu...navlačiš bajkere na off ko gudra...Stidi se, tako mator a tako nestašan!! Pa nisi svestan da mogu da padnu i ogule koleno...ili recimo da se umore i dobiju upalu gaća u u guzicu od sedenja na motoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan i ti ces doci na red, nista se ne brini !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...