king_julien 2567 Napisano April 6, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje koristite drugari i kakva su vaša iskustva.Neko kaže 10w40 a neko 15w50?Marka ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano April 6, 2020 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan On 24.3.2020. at 13:15, king_julien je napisao: Drugari da li neko zna neku zamensku varijantu za trip master, jer isti ne posedujem a cene su da se šlogiraš na netu od 150€ pa na gore, bio bih mu veoma zahvalan na savetu Prošunjaj po AliExpressu, nađe se svakakvih gedžeta koji pokazuju vreme, temperaturu, možda neki ima gps pa može da meri predjeni put, trip? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano April 6, 2020 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, king_julien je napisao: Koje ulje koristite drugari i kakva su vaša iskustva. Neko kaže 10w40 a neko 15w50? Marka ulja? 15W50, matore su to mašine 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 6, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Arakis na odgovoru. Otac prica 10/40, a ja sunjao na netu(danasnja omladina) i video da neko gura i 15/50 pa reko da vidim i ovde utiske, sta kolege ima da kazu. Arakis jel imas neku posebnu marku da mi preporucis? Ovi japanci u user manual-u govore Motul ----------------------------- Sto se tice trip mastera meni stvarno nije dobro sta sam sve video na netu i koje su to cene, ono da se slogiras ali stvarno, jos ne mogu da se oporavim od tog soka... Bez problema Garmin zumo 595 za te pare moze da se uzme..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano April 6, 2020 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Africa bez problema "guta" skoro sva ulja ali, po meni, najbolje su se pokazala Bardal, Motul, Ipone... Možda ne tim redom ali nećeš pogrešiti bilo koje da uzmeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano April 6, 2020 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan AT vozim od 2012 godine, od 2014 godine je ova kombinacija: 1. Filter ulja - Man MW 64/1 2. Ulje - Fuchs Silkolene Comp 4 10w-40 Trenutna kilometraža je ~94.000 km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 7, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel da gledam sinteticko ili polusinteticko ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano April 7, 2020 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš potrebe da ideš na sintetiku. Osim ako ne "maltretiraš" motor vozeći ga dugo u visokim obrtajima. Doduše, ne može da škodi svakako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano April 12, 2020 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,Da li ima neko prednji točak za Afriku 750 na prodaju?Ili ideju gde da tražim?Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u ovoj grupi na FB https://www.facebook.com/groups/africatwinlovers/?ref=group_header Jedino sto mi pada na pamet i sto znam da tamo mozes da nadjes, Grci nasa braca imaju delove na izvoz... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/groups/344267245978583/ Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Maj 23, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Honda Africa Twin WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Africa Twin, 1992. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 79400 km, Beograd. Cena 1.600 € - Motori - Polovni Automobili Jel od nekog kolege sa foruma ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RD04 1 Napisano Maj 25, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Cilindar Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i pitanje-gdje da kupim ili ima li neko da pravi,prodaje rolbar za RD04.Okrenulo mi se nekako da sam samo u nedjelju dana dva puta obarao motor u mjestu,i odose migavci a i jos po nesto,hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Maj 25, 2020 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan +381 63 8380981 Seba Crashbars Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 25, 2020 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi za drugara centralna nogara za RD 07 A ..I sediste moze i pocepano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Maj 25, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Centralni štender dosta nas traži, i svakog kog pitam to više ne radi. Ja imam jednog drugara koji se bavi metalostrugarskim radovima, rekao mi je samo da nabavim uzorak pa može da ga iskopira bez problema...A za sedište da vidiš na linkovima koje smo izbacili od naših braća grka. Mada mijane zar taj drug ne može da restaurira sedište jednostavno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RD04 1 Napisano Maj 26, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Cilindar Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan On 5/25/2020 at 11:22 AM, Arakis said: +381 63 8380981 Seba Crashbars Cuh se sa njim ali mu treba motor da bi napravio rolbar.Za sada je to meni iz CG nemoguce,hvala svakako i nastavljam potragu za rolbar RD04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Maj 26, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pošto si iz CG a kod sebe moraš da ostaviš motor na ceo dan najmanje, to ne pije vodu.. Pokušaj kod grka oni malo malo pa izbace nešto zanimljivo. Pogledaj i kod rumuna, oni rade odlične, i plus rade šiping. heavyduties.ro rumuni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Jun 10, 2020 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od juce sam postao i ja vlasnik afrike rd04, pa me zanima gde ima vulkanizer , da bi menjao gume na africi... Okolina Beograda beograd moze i Lazarevac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jun 15, 2020 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 25.5.2020. at 17:05, king_julien je napisao: Centralni štender dosta nas traži, i svakog kog pitam to više ne radi. Ja imam jednog drugara koji se bavi metalostrugarskim radovima, rekao mi je samo da nabavim uzorak pa može da ga iskopira bez problema... A za sedište da vidiš na linkovima koje smo izbacili od naših braća grka. Mada mijane zar taj drug ne može da restaurira sedište jednostavno? Hoce da ostavi svoje originalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Jul 6, 2020 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci da li ima neko buzir od kilometar sajle za Afriku,meni je sajla ok ali ona vodjica plastična sto se ubada u pinjon je polomljena jbg tako sam kupio motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bog pa ja 0 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 10 postova Motocikl: Honda Afrika rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, vozim Afriku rd04 i u toku voznje odjednom je izgubio snagu vuce normalno do 4 ipo hiljade oprtaja i posle toga se bas vuce. I naravno potrosnja nenormalna. Svecice bobine i kablovi provereni sve okej. Imate li kakvo resenje ? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Jul 9, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Karburator, filter vazduha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 356 Napisano Jul 9, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj stvarno filter vazduha, treba ti 2 min za to.. Sto se karba tice, to vec ne znam..Sent from my LG-H870 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Jul 9, 2020 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Očisti karburatore za početak, to ne košta ništa. Moguće je da je neka dizna zapušena, pukla membrana itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...