Bokes 3057 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ekipo.Mala pomoć u vidu iskustva mi treba...Imam ponudu da kupim jedno RD03 (650ccm), presla 50.000 u drugom krugu brojčanika.Vizuelno nije nešto očuvana, treba joj šminke, ali me više brine što vlasnik kaže da kada se vozi na većim brzinama i obrtajima (preko 120) duže, hoće da popije do pola litre ulja od zamene do zamene (5000 km).Vozio sam TA600 (89.god), to mi se nije dogadjalo bez obzira na režim vožnje...Kakva su vaša iskustva?Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1805 Napisano Maj 4, 2018 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ka da ima engleski subtitle: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3057 Napisano Maj 4, 2018 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Kakva koincidencija, 6000 - i post je bas ovaj video, velika saga i hvalospev motoru o kome se diskutuje :-)Al za mene "to late", otisla kraljica :-(Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa Vitezovic 128 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Afrika Twin xrv750 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 18, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Izmerih upravo napon na africi i kaze 11,70 na ugasenom motoru Nadam se da nije regler ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Maj 19, 2018 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malo ti je to, na ugašenom motoru treba biti oko 12.7V...meri ponovo kad upališ motor i na 3000 1/min, sa upaljenim svetlima...mora biti preko 14V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17409 Napisano Maj 19, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 18.5.2018. at 21:46, miketa je napisao: Izmerih upravo napon na africi i kaze 11,70 na ugasenom motoru Nadam se da nije regler ponovo Nešto tu ne valja! Poslušaj Rajka i premeri napon kada radi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 20, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan cuh se sa Rajkom kako mi je kolega objasnio prvo sam pregledao dzekove I ... Spojih zice ponovo I sada su vrednosti ovakve Kad je ugasen 12,40 Na leru 14,80 sa upaljenim svetlima 12,80 na 3000 obrtaja sa svetlima 14,9 etoo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Maj 20, 2018 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlican ti je napon, ugradi mali voltmetar i uzivaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Maj 21, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican ti je napon.u toku voznje sa upaljenim svetlima.napon treba da bude u rasponu od 12,6-14,4 sve ispod i iznad toga nije dobro..kada sam kupio novi akumulator zaboravio sam da povezem zice koje idu sa reglera.upalio sam motor napon je skocio na 16w i odmah su mi pregorele led sijalice u farovima koje sam par dana ranije platio 50 evra Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17409 Napisano Maj 21, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, kaligula1 je napisao: Odlican ti je napon.u toku voznje sa upaljenim svetlima.napon treba da bude u rasponu od 12,6-14,4 sve ispod i iznad toga nije dobro..kada sam kupio novi akumulator zaboravio sam da povezem zice koje idu sa reglera.upalio sam motor napon je skocio na 16w i odmah su mi pregorele led sijalice u farovima koje sam par dana ranije platio 50 evra Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Mala ispravka za kolegu. Napon od 12,6V može da bude kada motor ne radi, a tokom vožnje napon ne bi trebalo da bude ispod 13,6V, (a uglavnom 13,8 do 14,4). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 24, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan motor sredjen i sad radi bez problema veliko hvala Arakisu na pomoci e sad posto sam redom krenuo da sredjujem motor zanima me kako i cime mogu ovu zadnju felnu da ocistim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan axel sgrasso i ima da bude ko nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Maj 27, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Axel,odstoji par minuta i obrisi vlaznom krpom,ima da bude kao iz fabrikePoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Maj 31, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih par dana kad dam kontakt napon na ugasenom motoru pokazuje 11,6 .U pitanju bio los spoj u dzeku,imalo lufta i evo kako je izgledalo.sada su stavljene obicne buksne i sve je u najboljem redu.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Jun 4, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi jedna mala usluga ili pomoc kako god.Neka mi se javi neko ko je iz beograda ili blize okoline a ko vozi Afriku RD07 93' god. Pozdrav Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Jun 10, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Nocas u makedoniji greskom sipam litar dizela u rezervoar.Znaci 1litar dizela na pun rezervoar.Da li mogu i kakve mogu da budu posledice?? Inace nisam primetio nikakvo trokiranje i seckanje motora Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Jun 10, 2018 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih trebalo da bude nikakvih problema,samo cepaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexis XRV 8 Napisano Jun 10, 2018 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zvornik Republika Srpska Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin RD 07 Prijavi odgovor kao problematičan Nocas u makedoniji greskom sipam litar dizela u rezervoar.Znaci 1litar dizela na pun rezervoar.Da li mogu i kakve mogu da budu posledice?? Inace nisam primetio nikakvo trokiranje i seckanje motora Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaMa guta afrika sve. Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja pretprošle godine u Budvi napunio Africu do čepa dizelom, nije htela da ide ali nije bilo ni posledica. Duga priča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Jun 11, 2018 Andragog, 5037 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan I da je 5 litara na 15 benzin moze . Vozi XRV750 D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano Jun 16, 2018 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam prodao moju rd03...trazim da kupim rd07,da li neko zna neku koja je za prodaju,a nema je u oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jun 16, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ja mozda tek na jesen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano Jun 16, 2018 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan druze,ja se sutra kuci ne vracam bez afrike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jun 16, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Hahah kapiram te skroz Mislim da je tvoj motor zavrsio u bg ovde kod drugara Bice nesto, ne znam kakve su po oglasima sto se nude Kapiram da vrede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...