AcoHonda 75 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Imali smisla nezameniti filter od ulja kad se menja ulje u masini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Mart 26, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nema 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Koji filter za gorivo da kupim?Voleo bi da bude kao fabricki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Mart 26, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kod nas nema odgovarajucih zamenskih. Original je oko 16EUR sto je preskupo, pa sam uzeo na eBay-u http://www.ebay.com/...4715%26_rdc%3D1 Skuplja postarina nego filter tako da je najbolje uzeti vise komada i miran si duze vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Mart 26, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika u ovom sa ebay -a i ovih sto imaju da se kupe kod nas po auto delovima za skutere. Svaki filter radi posao samo uzmi neki pribliznih dimnenzija i da je za 4t motore. Konkretno ovaj sam imao na nekoliko motora i sve radi savrseno a malih je gabarita pa ne smeta. http://www.mopedservis.com/product_info.php?products_id=106&osCsid=oeto9fleuplasbbbgfoq8tbbi0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Mart 26, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je u precniku ako nista drugo. Creva goriva su kod Afrike 10mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ignorisete me , ali treba mi pomoc... nogara desna za suvozaca za rd07 ... hocu original da kupim i gde unapred zahvalan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pozovesh deltu ili centar s (hondini zastupnici u Srbiji) i naruchish sta ti treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 27, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan shta nosite od akumulatora? ja vartu, posle dve godine joj ne prija kad je ladno napolju, moracu da dopunim... kupujem sada za drugi motor, nema yuase nigde, banner takodje ne nadjoh... predlozi? kad ne radi pracenje tema ja tek sad vidim... elem yuasu vidi dal ima overlord, a baner pogledaj u tempu kod ade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ignorisete me , ali treba mi pomoc... nogara desna za suvozaca za rd07 ... hocu original da kupim i gde unapred zahvalan!!! Ovde ti je otprilike najjeftinije sto mozes da nadjes: http://www.termoli.tv.it/directory/index.htm Nemoj da zoves deltu i slicno ako ne zelis da izdvojis oko 70e koliko se secam.. I ja sam mucio muku sa tim. Na kraju mi je izletela jedna slupana AT sa koje sam poskidao sve sta mi je trebalo od sitnica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ignorisete me , ali treba mi pomoc... nogara desna za suvozaca za rd07 ... hocu original da kupim i gde unapred zahvalan!!! Ovde ti je otprilike najjeftinije sto mozes da nadjes: http://www.termoli.t...ctory/index.htm Nemoj da zoves deltu i slicno ako ne zelis da izdvojis oko 70e koliko se secam.. I ja sam mucio muku sa tim. Na kraju mi je izletela jedna slupana AT sa koje sam poskidao sve sta mi je trebalo od sitnica. hvala puno prijatelju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Mart 27, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemas nekoga u IT da ti donese dzaba ti posto mu je postarina nenormalna. Meni je za gumu izmedju kucista filtera vazduha i usisne trazio 27eur-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ignorisete me , ali treba mi pomoc... nogara desna za suvozaca za rd07 ... hocu original da kupim i gde unapred zahvalan!!! Ovde ti je otprilike najjeftinije sto mozes da nadjes: http://www.termoli.t...ctory/index.htm Nemoj da zoves deltu i slicno ako ne zelis da izdvojis oko 70e koliko se secam.. I ja sam mucio muku sa tim. Na kraju mi je izletela jedna slupana AT sa koje sam poskidao sve sta mi je trebalo od sitnica. Ukucash u googlu footrest for xrv 750 i izadje ti 15 sajtova koji prodaju delove za Afrike. evo npr i ovde, pa odesh u temu ebay i pitash ljude koji se bave time koliko bi te koshtalo da stigne do tebe, pa isto tako pogledash josh neki ebay pa mozhda nadjesh i polovno, ali svakako pozovesh i deltu ili centar s da se informishesh kolika je cena kod njih, jer vrlo chesto izadje isto iz inostranstva sa postarinom i cena kod njih. http://www.ebay.de/s...cat=0&_from=R40 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Urose!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ignorisete me , ali treba mi pomoc... nogara desna za suvozaca za rd07 ... hocu original da kupim i gde unapred zahvalan!!! Ovde ti je otprilike najjeftinije sto mozes da nadjes: http://www.termoli.t...ctory/index.htm Nemoj da zoves deltu i slicno ako ne zelis da izdvojis oko 70e koliko se secam.. I ja sam mucio muku sa tim. Na kraju mi je izletela jedna slupana AT sa koje sam poskidao sve sta mi je trebalo od sitnica. ima li od te slupane da su slucajno ostale plastike za viljusku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 27, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ta slupana ti je u komšiluku. Ti nama reci šta je ostalo od nje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 27, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.cmsnl.com/honda-xrv750-africa-twin-1994-switzerland_model7080/partslist/F__2000.html#results zovnes beru i pitas ga koliko kosta da ti stigne kuci deo koji odaberes. Uzima neki procenat al ne znam koliko, ne bi trebalo puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Haha Lepo ti je rekao Acimo. Bas me zanima sta je ostalo od nje Nema toga kod nas trenutno. Bolje gledaj ebay.de ili onaj link sto sam posalo. Duze vreme nisam trazio delove za AT jer sam je kompletirao. Barem ono sto sam hteo da kupim sam sve nasao. Te bocne plastike sam prodao bese tebi Acimo? Sad mi je ostao samo branik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Mart 28, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100555-enguro-2014-kozara-manjaca-grmec-bih/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Mart 28, 2014 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Urose!!! Jel' to ova Afrika http://www.polovniautomobili.com/oglas4561111/honda_africa_twin/ ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Ta slupana ti je u komšiluku. Ti nama reci šta je ostalo od nje. gde brate koliko ja znam jedina slomljena AT ovde ja stara kopljaseva zelena sedmica i trenutno je od nje napravljen neki street fighter frankenstajn od kawasaki gpz delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E upravo ta. Bila je donor delova svima nama. A bočne plastike sa svojevremeno uzeo od SmokeS-a kome sam neizmerno zahvalan. Onaj potez nam je bio vrhunski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 31, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Urose!!! Jel' to ova Afrika http://www.polovniau...da_africa_twin/ ? jeste ta je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano April 6, 2014 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci trebam savjet---razmisljam na rd 04 da zamijenim auspuh.Da se razumijemo,potpuno je zdrav i fabricki je.Ali mi pomalo smeta sto je toliko tih uostalom kao i na svakoj Africi.E sad me interesuje vase misljenje sta staviti.Da se uklopi da ne poveca potrosnju a da se jece cuje.Pozdrav iz Crne Gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano April 6, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Arrow Paris Dakar replica i zadovoljan sam. Sa db kilerom nije previse bucan, bez bruji za sve pare Potrosnja po gradu, ja uglavnom vozim laganica, po zadnjem merenju 6.3l 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...