dr.chala 3 Napisano Januar 15, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Najzli riječi tvoje Nataše su i riječi moje Ksenije.Prodao si Africu i kupio ovo (Stroma)!!!! :o ??? :'( Nisam je ozbiljno shvaćao,rekoh žensko nema pojma!Ali nakon godinu - dvije svatih da nikada nisam i nikada više ,nažalost,neču imati bolji motor! :-\ Moja je bila zelena kao sa zadnje slike,model '97! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 15, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na tekstu Jos cete me ubediti da uzmem enduro ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 15, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan ... Afriko, vratiću ti se, jednom.. obećavam." Izvor www.bjbikers.com ;D Africu treba osetiti. Uspomene ostaju zauvek. najzli ... Tek sad vidim da si prodao Kontinent! Pazi, kad ne mogu da verujem . Tebe se svaki put setim kao nekog ko dolazi po mene sa polovnom gumom za TA ;D Kako ces nas sad voditi u nedodjije ? Peske, a? P.S. Odlican tekst, hvala i tebi i lalajku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da je Najzla Afrika ostala na BJB-u samo je promenila shofera.Inace imao sam priliku da probam istu u Bojchinskoj shumi osecaj je superioran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 15, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAFRIIIIIIIIKAAAAAAAAA !!! Hvala, hvala, hvala Lalajko, Najzli, Cope i svi Afrikanci. @Lalajko, ubedio si me, nema sta! E jedini sto ce stednja za doticnu 'Damu' malo duze da potraje. :-\ Hvala jos jednom !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 15, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAFRIIIIIIIIKAAAAAAAAA !!! Hvala, hvala, hvala Lalajko, Najzli, Cope i svi Afrikanci. @Lalajko, ubedio si me, nema sta! E jedini sto ce stednja za doticnu 'Damu' malo duze da potraje. :-\ Hvala jos jednom !! Ajde BusMan ti barem radis za drzavnu firmu mozes da izboksujes kredit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2889 Napisano Januar 15, 2008 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko na kraju trosi Africa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Januar 15, 2008 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Moja tukla 6l svakake vožnje. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na tekstu. Procitala sam sve dva puta i uzivala sam u svakoj reci. Steta sto je taj motor prevelik da bi ga ja vozila! Nemoj tako...ni jedan motor nije prevelik! Samo noge mogu biti prekratke... ;D A ti koliko se secam nemash taj problem! Ipak je za mene taj motor previsok i prevelik. Ja sam bila u par situacija kad sam se jedva izborila i sa mz-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 15, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ka patika! :o :o :o Kao skije ;D ;D ;D Jel to nesto na moj racun??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6466 Napisano Januar 15, 2008 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nije, na racun je tvojih cipela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sta vam je, sta ste poludjeli svi, to je samo obicno motorno vozilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 15, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sta vam je, sta ste poludjeli svi, to je samo obicno motorno vozilo Na forumu za kukicanje , mozda !? Ovde je to AFFFFFFFRRRRRRRIIIIIIIIIICCCCCCCAAAAA !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 15, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sta vam je, sta ste poludjeli svi, to je samo obicno motorno vozilo ..".koje sluzi za prevoz sirokih narodnih masa preko svojih predstavnika" ...citat iz filma "Bal na vodi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7381 Napisano Januar 15, 2008 Drug član, 3110 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za oba teksta. Kada sam je video, prvi put uzivo, bila je na centralnom stenderu. Meni je sediste bilo do struka. Nisam bas neka visina. Pitam se, kako na nju i da se popnem, mada, moracu, prvom prilikom, da zamolim nekog od vlasnika da mi je da da vidim mogu li uopste da dohvatim zemlju sa nje. Divan, emotivan tekst, Najzli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Januar 15, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde samo duh nije rekao nijednu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde samo duh nije rekao nijednu! Evo sad sam rekao, moze lock. ;D ;D ;D Kad porastem bicu Africa. Transalp ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 16, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ajde BusMan ti barem radis za drzavnu firmu mozes da izboksujes kredit Auh prijatelji moji s`a mi ra`ite. Prvi dvogodisnji otkacio. Drugi, cetvorogodisnji na pola puta. Ako ima nesto sa grejs periodom od dve godine, uzimam juce jos !! Nesto razmisljam: Da ne postane ovo BJ'A'Bikers forum ?!?! ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 16, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au bre, dosta paljenja, ocete da mi izbijete pare iz dzepa pa da kuoim Africu ??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 16, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan 'Bem vam tekst Sad ste me sjebali,pa nemam više srca da "ujedam i začikavam" enduraše Dragičice...to za noge,to se onaj vozač radne mašine ( za njega ne važi zabrana začikavanja ) samo nevješto udvara :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Januar 17, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan 'Bem vam tekst Sad ste me sjebali,pa nemam više srca da "ujedam i začikavam" enduraše Dragičice...to za noge,to se onaj vozač radne mašine ( za njega ne važi zabrana začikavanja ) samo nevješto udvara :D Pa nauci ga ti kao covek sa VELIKIM iskustvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je najbolja Lalajko, informacija o premestanju proizvodnje iz Japana netacna. Moja je 2003 god i po broju sasije pise da je Mada in Japan i to sam pre znao cak i u kojoj fabrici. Imao sam negde kodove za fabriku. JH2RD07A je pocetak mog br sasije, a J stoji za Japan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Januar 17, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Aко неко зна пољски, не би било згорег да нам преведе ојав доле сајт - има свашта... http://www.chudzikj.republika.pl/XRV750.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 18, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan 'Bem vam tekst Sad ste me sjebali,pa nemam više srca da "ujedam i začikavam" enduraše Dragičice...to za noge,to se onaj vozač radne mašine ( za njega ne važi zabrana začikavanja ) samo nevješto udvara :D Pa nauci ga ti kao covek sa VELIKIM iskustvom. Pa uchima ja, uchim......samo kad ON to kazze izgleda shmekerski,a ja.....nevjeshto! jbg :-[ Ima neshto i u genima,valjda! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...