aca-pn 6460 Napisano Mart 21, 2012 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Al si ga izabr'o... kad si vec uzimao drugi motor za brdo sto bar nisi uzeo nesto lakse ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 21, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Al si ga izabr'o... kad si vec uzimao drugi motor za brdo sto bar nisi uzeo nesto lakse ? da sam imao (mnogo) vishe para uzeo bih EXC... da sam imao (ipak dosta) vishe uzeo bih crf450x... poshto sam imao 1550€ uzeo sam dominatora 650 1995 godishte... i nije to uopshte teshko nego vecina vas ima duplo manje kila od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jednom kad se naviknes na beskrajnu pouzdanost afrike, ovakve odluke su logicne. I sam sam razmisljao o hiljadu nekih modela za "brdo" sto ti kazes i nakon pocetnog odusevljenja lakocom ili performansama nekog egzoticnog modela, na red dodje odrzavanje. I tu sve nekako ides ka starijim i provjerenim modelima velike cetvorke. Hocu reci Honde . Cestitam na kupovini kolega Rusicu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Mart 21, 2012 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta dete zna koliko je 165 kg, u odnosu na Afriku nije tezak uopste, kad zapucas u sumu videces koliko je lak Mislim da si za te pare i za tu namenu imao daleko bolje varijante, al ajd sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 21, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Sta dete zna koliko je 165 kg, u odnosu na Afriku nije tezak uopste, kad zapucas u sumu videces koliko je lak Mislim da si za te pare i za tu namenu imao daleko bolje varijante, al ajd sad pa jbg, ne mozhemo svi isto razmishljati sad je ovaki: uskoro ovaki (samo bez kofera): a kad predjem na neki drugi motor za offroad vozhnje onda od domija pravim ovo: eto, ako bash morash da znash kojom sam se logikom vodio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 21, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Jednom kad se naviknes na beskrajnu pouzdanost afrike, ovakve odluke su logicne. I sam sam razmisljao o hiljadu nekih modela za "brdo" sto ti kazes i nakon pocetnog odusevljenja lakocom ili performansama nekog egzoticnog modela, na red dodje odrzavanje. I tu sve nekako ides ka starijim i provjerenim modelima velike cetvorke. Hocu reci Honde . Cestitam na kupovini kolega Rusicu. premudri kolega, kao knjigu me chitate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan rusic, meni se baš sviđa taj Dominator 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Domi k'o bombona, jos ako stavis napred blatobran i svetlo kako dolikuje Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako neces da se penjes uz bukvu, domi je sasvim dovoljan, a dosta povoziti od Afrike. cestitam na motoretu, i da te lepo sluzi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Je li Rusicu, jel taj dominator u mirijevu? Parkiran u garazi pored bele AT? Lepo motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 21, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan fala na zheljama i pozdravima, fala, fala a motorche jeste u garazhi na karaburmi, reche djura da si svracao tu je uz dve afrike i cr-a honda garazha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 21, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam samo da se upišem na ovoj temi jer je Afrika jedan od motora koje najviše cenim.Žalim što nisam nikada mogao da je imam(dok nisam imao novaca bilo je u ponudi,a kad sam imao nijedan koji se prodavao nije bio dovoljno dobar).Zavidim svima vama koji posedujete dobar primerak ovog divnog motora i želim vam puno predjenih km sa njim.Pozdrav. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ili primam na poklon prednje plastike od Africe Twin. Ali da su polupane, da fale delovi i td. Najvise mi trebaju bocne plastike sto idu od rezervoara ka farovima. Ako neko ima samo delove tih plastika moze i to.. Najbolje od rd04 ili rd03.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 23, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Upomoc ! Treba mi oznaka za lager volana AT RD03 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 23, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Imas na prvoj str .Lezaj upravljaca: K O Y O http://www.011info.c...roizvodi/astrid SAC 2647-1 2kom kod nas ces naci kuglicne lezajeve..tesko valjkaste. a semerinzi su ti ovi,ako ti odu pri skidanju.Imas ih preko puta Astrida u centu S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 23, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan kuglicni pored valjkastog lezaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 23, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Fala Jimmy !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 23, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan nem' na cemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 23, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan RD03 koristi dve velicine lezaja: 26x47x15.5 (x1) 30x55x17.7 (x1) ...dok su kod RD07 oba lezaja ista: 26x47x15.5 (x2) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 23, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan RD03 koristi dve velicine lezaja: 26x47x15.5 (x1) 30x55x17.7 (x1) ...dok su kod RD07 oba lezaja ista: 26x47x15.5 (x2) Fala Lale ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 23, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan RD03 koristi dve velicine lezaja: 26x47x15.5 (x1) 30x55x17.7 (x1) ...dok su kod RD07 oba lezaja ista: 26x47x15.5 (x2) Fala Lale ! 2647 imam da ti dam, javi se sutra i dodji po njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Mart 23, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Fala Lale ! Aj daj Laletu plus ako smes! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 23, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan RD03 koristi dve velicine lezaja: 26x47x15.5 (x1) 30x55x17.7 (x1) ...dok su kod RD07 oba lezaja ista: 26x47x15.5 (x2) Fala Lale ! 2647 imam da ti dam, javi se sutra i dodji po njega Onda dovodim i Daneta da ga napimpuje ! Fala Lale ! Aj daj Laletu plus ako smes! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exit 2 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: bihac Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E drugovi pmagajte do sad sam samo cito vase postove ali sad imam problem znaci juce kad sam provjeravo lancanike skinem prednju plasticnu zastitu i imam sta da vidim zubci na lancaniku su ok ali na osovini nisu znaci lancanik je skino one zubove na osovini od getribe skoro do kraja pa pravi vibracije sad u ostalom zbog tih vibracija sam i vrsio provjeru e sad dali je netko imo slican problem ,gdje se moze nabaviti doticna osovina i koja je njena oznaka (kod mene je africa RD04) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan E drugovi pmagajte do sad sam samo cito vase postove ali sad imam problem znaci juce kad sam provjeravo lancanike skinem prednju plasticnu zastitu i imam sta da vidim zubci na lancaniku su ok ali na osovini nisu znaci lancanik je skino one zubove na osovini od getribe skoro do kraja pa pravi vibracije sad u ostalom zbog tih vibracija sam i vrsio provjeru e sad dali je netko imo slican problem ,gdje se moze nabaviti doticna osovina i koja je njena oznaka (kod mene je africa RD04) Ne znam gde mozes da je kupis, osim u Hondi. Polovnu do sad nisam video. Koliko znam, da bi se to zamenilo, moras skoro ceo motor da rasturis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...