svestenik 193 Napisano Mart 17, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi da remetim zezanciju, ali kakvo je ovo ogibljenje na slici iznad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan recimo, neki od ova dva da uzmem... tkud znam koji je bolji proizvodjach itd itd... ako daju garanciju 12 meseci to znachi da me 13og meseca cheka opet 100tinak €? U dosta slucajeva sam cuo da ne izdrzi i tih 12 meseci Ja sam kupio taj moto set da ubacim u drugi far, taj slim balast.. I sijalica mi je riknula nakon 3-4 meseca... Sad sam prinudjen da prodam moje setove jer prelazim na H1.. Nego, ako ste ozbiljno zainteresovani za kvalitetnije setove, da napravite listu ko bi sve uzeo i da kazem coveku da posalje i to.. Jer ja sam sebi narucio ove: http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?products_id=170 Sto vise setova, manja cena... koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan oko 100e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Mart 18, 2011 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje. Planiram da skinem centralni stender radi peskarejna i plastifikacije, ali se javio problem. Osovina koja prolazi kroz ram i stender, zapekla je u samom stenderu i nece napolje nikako. Probali smo wd40 i sl ali ne pomaze. Na samoj osovini postoje 2 osiguraca koje sam skinuo, ali osovina nece da mrdne. Pa me zanima ima li mozda jos neki deo koji treba skinuti/otpustiti, mada sam gledao i nema nista vise tamo koliko sam video. Planiramo da pokusamo grejanjem. Ima li ko jos kakvu ideju? Nadam se da nisam pogresio temu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 483 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ne znam vishe shta da radim.. da batalim ugradnju ksenona i stavim ove neke napucane halogene... poludecu takodje Ne vidim zasto bi to trebala da bude neka velika dilema. Ako par Bosch Plus 90 sijalica kosta 2 600 din , dogovorite se sa nekim ortakom, date po 1300 din i vidite kako sljakaju. Onda, ako vidis da je rasveta zadovoljavajuca sa jednom za 1300 din ili sa dve za 2600 din - zavrsili ste posao (pazte, rekao sam zadovoljavajuca, ne bolja od xsenona). Ako nije, pukao si 1300 din - no big deal. Sto se mene tice, ja bi pre onu razliku do xenona dao za brodsku sirenu ili onu Spavetovu sa lokomotive. Nesto mi se ribe slabo osvrcu kad im svirkam sa ovom Hondinom sirenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Mart 18, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije problem u sireni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 18, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Није мотор уопште битан. Само фарови! Ксеноном завирујеш директ под кожу и одмах ти се на дисплеју указују све евентуалне аномалије код женске особе. Папа тестови, рендгени, ултра-звук и магнетна резонанца су голо говно за сваку дијагностику у односу на ксенон! А истраживања су показала да такав извор светла разгаљује жене више него светлосни зрак који прелама дијамант! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 18, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si nam rekao odma mecem i na auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze neko da pomogne u pronalasku.. Ako ne, ne gine mi ebay http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/62227-fuzaster-i-nosac-koromana-za-africu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 18, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze neko da pomogne u pronalasku.. Ako ne, ne gine mi ebay http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/62227-fuzaster-i-nosac-koromana-za-africu/ probaj neki drugi kako pashe, mozhda su ti biksne u gornjem trouglu otishle a ne nosach volana ili volan... meni vukla desna strana ka meni od pada pa sam "nashtelovao" biksne silom a videh ovo pre neki dan na ebay.de kad sam trazhio podizache volana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam skinuo nakon pada da vidim sta se desva, vidim da je taj nosac blago kriv.. Al aj sad, tesko da mu pogodim osu! Ubacio ga u stonu buselicu da ga zavrtim malo, da vidim koliko baca Tako da je sigurno on A sto je najveci fazon, kad sam montirao to nazad koroman se poodosta vratio na svoje mesto?! Prilikom skidanja je delovalo da je vise kriv.. kako se to skoro vratilo na mesto, ne znam.. Afrika je to ! Opravlja se sama Zalecila se, stajanjem par meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze Aco, mora u kompletu da bi bilo kompletno. Na RD07 sam stavio napred progresivne opruge i mislim da je to maksimum koji se uklapa u zadnji fabricki amortizer. Osetno se menja prednji kraj koji posebno dolazi do izrazaja na offu, a i na asfltu gde je motor dosta upravljivi i bolji na kocenju. Ujedno sam i zadnji zavrnuo do kraja. Opruge su 100 eur i menjaju se za 10 min, ako se nako odluci. Koje ulje si sipao uz progresiv opruge? 10W sam sipao pre opruga ocekivajuci neku bitnu promenu, medjutim nista. opruge kupio u Touratechu, ubacio, i razlika ocigledna. p.s. Ovo se odnosi na RD07A, koje na sebi imaju vile bez mogucnosti pumpanja. da li bi ovo sve imalo smisla raditi na 04 ili 03 stvarno ne znam. Ovo je dobro pitanje. Videcemeo uskoro, nadam se. Maxi stigle opruge, al` mi nesto nije jasno: el su tebi progresivne bile iste duzine kao i standardne? Maxine su duze i ne mogu da na njih stavim kracu oprugu, tj. ne mogu da ih sabijem da bi zavrnuo sraf... ili progresivna ide sama, bez krace?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ide sama bez krace. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pih, sad mi osta` visak delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Pih, sad mi osta` visak delova. Jош да се јави мањак алата и успео си! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pih, sad mi osta` visak delova. pih i meni se to stalno desava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 30, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neko je pominjao negde da Africa ne moze na koleno .. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mda.. kaze Jager da ide i na zadnji ja mu nista ne verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 31, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan А који мотор не може на колено и на задњи? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Mart 31, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan А који мотор не може на колено и на задњи? Moj! ...bar dok ga ja vozim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...bar dok ga ja vozim! E, vidiš... u tome je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 1, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel ima neko polugicu sauga viska. Kreten, tj. ja licno, polomio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 1, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano April 1, 2011 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan evo ovo Trazio sam gril hladnjaka i naleteo na ovo: http://www.bike-teil...l&teilid=375557 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 946 Napisano April 7, 2011 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju gde bi mogao da kupim inbus sraf za kociona kljesta a da nije weemoto ili centar S? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...