jager 3446 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, gde sam sada, dobro da ima i interneta Biće, staviću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 15, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, gde sam sada, dobro da ima i interneta Biće, staviću jesi li uzeo ili ces tek da ga kupis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao, stiže u Suboticu do vikenda Taman kada se vratim iz BGD u nedelju, idem da je ganjaaaaaaaaam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Ces das krug ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druže moj, i tri od po 100 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, bas mi je drago da ste se ti i drugar dogovorili za Africu. Puno srece sa novom masinom. Baci neku sliku da je vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jageru, sta je sledece? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druže moj, i tri od po 100 km I meni i meni ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije grof cicija ;D jageru, sta je sledece? ;D E ne znam. Mislim da ću neko duže vreme da se smirim.... sem ako crv opet proradi, a onda je sve moguće... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano April 15, 2010 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako crv proradi, lako ces, ponovo noviju afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 16, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ček' prvo da ovu novu izgustiram A to će potrajati.. Utisci i fotke, čim je preuzmem (ponedeljak NADAM SE) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, gde da nadjem semening koji se nalazi na osovinici na prednjem tocku.. To jest onaj kod pinjona za km... Prilikom menjanja prednje gume raspao se skroz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 19, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, gde da nadjem semening koji se nalazi na osovinici na prednjem tocku.. To jest onaj kod pinjona za km... Prilikom menjanja prednje gume raspao se skroz.. Centar S - BeoGRAD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 19, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Ceh i ja ugradismo relej na pumpu za gorivo, radi odlicno, ostaje da se testira na neku vecu kilometrazu .. Ako se neko odluci za ovu opciju a treba mu neki savet, slobodno neka pita ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano April 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 485 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Ceh i ja ugradismo relej na pumpu za gorivo, radi odlicno, ostaje da se testira na neku vecu kilometrazu .. Ako se neko odluci za ovu opciju a treba mu neki savet, slobodno neka pita ;D Ja sam jos davno cuo da postoji mogucnost da se ugradi eksterni lelej koji rasterecuje kontakte na samoj pumpi, al nisam video semu pa me nesto zanima - da li ta akcija moze da se odradi bez rasturanja pumpe ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 20, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Ceh i ja ugradismo relej na pumpu za gorivo, radi odlicno, ostaje da se testira na neku vecu kilometrazu .. Ako se neko odluci za ovu opciju a treba mu neki savet, slobodno neka pita ;D Ja sam jos davno cuo da postoji mogucnost da se ugradi eksterni lelej koji rasterecuje kontakte na samoj pumpi, al nisam video semu pa me nesto zanima - da li ta akcija moze da se odradi bez rasturanja pumpe ? Pa ne, mada je nikakav posao, mora da se skine poklopac na pumpi da bi prelemio jednu zicu i dodao jedan kondenzator i josh neke zice .. Sve u svemu sat vremena posla, varnica je sad vec toliko mala da se skoro ne vidi okom .. a relej smo izmestili pozadi kod cdi-a .. Inace posao smo uradili prema pdf-u koji je Rusic okacio dve strane ranije cini mi se .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 20, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi vas dvojica da svratite do mene na kafu !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 485 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Ceh i ja ugradismo relej na pumpu za gorivo, radi odlicno, ostaje da se testira na neku vecu kilometrazu .. Ako se neko odluci za ovu opciju a treba mu neki savet, slobodno neka pita ;D Ja sam jos davno cuo da postoji mogucnost da se ugradi eksterni lelej koji rasterecuje kontakte na samoj pumpi, al nisam video semu pa me nesto zanima - da li ta akcija moze da se odradi bez rasturanja pumpe ? Pa ne, mada nije nikakav posao, mora da se skine poklopac na pumpi da bi prelemio jednu zicu i dodao jedan kondenzator i josh neke zice .. Sve u svemu sat vremena posla, varnica je sad vec toliko mala da se skoro ne vidi okom .. a relej smo izmestili pozadi kod cdi-a .. Inace posao smo uradili prema pdf-u koji je Rusic okacio dve strane ranije cini mi se .. Hvala, sada cu to da potrazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 20, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi vas dvojica da svratite do mene na kafu !! ;D i ja sam u komshiluku stizhe mi CDI u petak... pa bi mogli da se druzhimo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan daj bar sličicu ;D Evo koja Nadam se samo da ću uspeti prodati RD03 pre nego ova nadje novog vlasnika sa spremljenim parama u džepu! A dajem je u bescenje, stvarno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Jageru lep kontinent nema sta! Koji je ovo auspuh?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, neki aftermarket. Zaboravio sam šta piše, pogledaću pa ću ti javiti Zvuk je BOLI GLAVA! Nije nešto preterano glasan, ne volim da se preterano dere, već je taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Lepotica. Sa srecom Jageru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 23, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle,da je polako pocnem da sklapam sve one gadgete i ostala cuda? ;D Drzim ti palceve,neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...