vld 20 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Nije fora logo, nego šara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije fora logo, nego šara... Ma ima negde i sara sad cu da nadjem i nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo slikica od nje se bez problema napravi vektorski ctrez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan na tom linku je samo maintenance schedule. Ne znam sta si ti gledao, ali na linku koji je Ribolovac postavio se sve nalazi! Ti si pogledao samo prvi red izgleda! Technical Schedules Honda Africa Twin Maintenance Schedule (pdf 78KB) Honda Transalp Maintenance Schedule (pdf 78KB) Fiches Honda XRV750 Africa Twin RD07 Microfiches Honda XRV750 Africa Twin RD04 Microfiches Honda XRV650 Africa Twin RD03 Microfiches Honda XL600V Transalp (1987-88) Microfiches Honda XL600V Transalp (1989-96) Microfiches Honda XL600V Transalp (1997-99) Microfiches Honda XL650V Transalp RD10 (2000 - Present) Microfiches Honda XRV750Y Africa Twin Microfiches inc part no's - European (pdf 1.2MB) Honda XRV750S Africa Twin Microfiches inc part no's - European (pdf 1.4MB) Honda XRV750N Africa Twin Microfiches inc part no's - European (pdf 1.3MB) Honda XRV750L-M Africa Twin Microfiches inc part no's - European (pdf 37KB) Honda XRV650K Africa Twin Microfiches inc part no's - European (pdf 1.2MB) Pa onda kad otvoris za RD07 dobijes ovo: Pa na toj slici za Hitmanov sraf pise: 90104-MM5-000. Onda Hitman aktivira PRETRAGU, pa iskopa sa naseg sajta: 063-835-9740 Sale Trstenik Potom Hitman ukine kamp zone i svi srecni! Postoji samo par rechi za ovo gore, a to su HVALA i (to se u modernom svetu zove Lobing) ;D ;D ;D mora da se registruje da bi mogao da vidi link za mikrofilm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta cekas?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta cekas?? ja sam to uradio pre tri godine, bojanxrv nije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Poceo Deda Mraz - Guja da ispunjava zelje iz pisama sto sam mu slao, pa mi dosao i za pravoslavnu NG !! ;D HVALA Deda Mraze - ne skreci sa staze !! ;D ;D 10mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hitmane,daj mi dimenzije tog shrafa,ako hocesh da potrazim sutra...ili da uzmem uzorak od Lalajka.. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 15, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neam ebeni shubler ;D A nisam siguran da Lale ima takav na svojoj .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lale ima da ti da taj zavrtanj na poklon. Potpuno nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 15, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lale ima da ti da taj zavrtanj na poklon. Potpuno nov. Fuuuuuuu .. pa oduzicu se vec nekako ... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 18, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj Africi su originalne 35W sijalice i grla zamenjeni sa H4. Sada, kad treba da menjam sijalicu, moram prethodno na novoj klestima da isecem jedan deo na grlu. Voleo bih da to izbegnem pa me zanima da li postoji mogucnost zamene kompletnog fara sa farom identicnih dimenzija, ali predvidjenog za H4? Koliko bi to kostalo? Prvo sto mi pada na pamet su farovi od RD07, ali znajuci politiku Honde, nadam se da za 5x manje para mogu da kupim identican aftermarket far. \ Zna li neko gde, sta, posto...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj Africi su originalne 35W sijalice i grla zamenjeni sa H4. Sada, kad treba da menjam sijalicu, moram prethodno na novoj klestima da isecem jedan deo na grlu. Voleo bih da to izbegnem pa me zanima da li postoji mogucnost zamene kompletnog fara sa farom identicnih dimenzija, ali predvidjenog za H4? Koliko bi to kostalo? Prvo sto mi pada na pamet su farovi od RD07, ali znajuci politiku Honde, nadam se da za 5x manje para mogu da kupim identican aftermarket far. \ Zna li neko gde, sta, posto...? isti far ti je i na cbr900rr sc28, ja sam na e-bay-u svojevremeno kupio oba fara sa nosacem za 20 dolara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 19, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čudno .Moja RD03 ima far na kojem čak i na staklu piše H4 .. ili je fabrički, ili je neko menjao. Jedino je levi far radio kao pozicija i kratko, a desni kao dugo svetlo. Kada sam otišao kod Joške da prevežemo da rade oba fara i stavimo Nightbreakere, i sam Joška se začudio da već imam H4 far. Čak i relej koji je ugrađen ne liči na "grunfovanje" već na fabričku ugradnju. Da se ipak nisu pravile RD03 sa H4 farovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Čudno .Moja RD03 ima far na kojem čak i na staklu piše H4 .. ili je fabrički, ili je neko menjao. Jedino je levi far radio kao pozicija i kratko, a desni kao dugo svetlo. Kada sam otišao kod Joške da prevežemo da rade oba fara i stavimo Nightbreakere, i sam Joška se začudio da već imam H4 far. Čak i relej koji je ugrađen ne liči na "grunfovanje" već na fabričku ugradnju. Da se ipak nisu pravile RD03 sa H4 farovima? mozda zavisi od trzista, za englesko rade oba fara fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 19, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam je kupio na SU table, ukoliko se ne varam, uvezena je iz Nemačke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 19, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan isti far ti je i na cbr900rr sc28, ja sam na e-bay-u svojevremeno kupio oba fara sa nosacem za 20 dolara Za H4 sijalice? Onda mora da ima Gojko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Januar 19, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi i meni jedan par, da mi se TA prolepša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan isti far ti je i na cbr900rr sc28, ja sam na e-bay-u svojevremeno kupio oba fara sa nosacem za 20 dolara Za H4 sijalice? Onda mora da ima Gojko... na rd 07 je isti, nisam siguran za rd 03 i rd 04, ali to moze lako da se proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 19, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko od vas sa 07 da premeri precnik fara i postavi rezultat ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 20, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko od vas sa 07 da premeri precnik fara i postavi rezultat ovde? Oko 140mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanjce S` obzirom da sam tanak sa parama i uzasno nestrpljiv, a nemam neko preterano znanje o motorima zanima me sledece da li da pazarim neku jeftiniju Afriku do 2500e ili da uzmem neku tenneru (xtz 750 ili tdm 850 ) koje su cini mi se malo jeftinije i novijeg godista Vidjaoo sam oglase u kojima se nalaze Afrike od 2500 do 5000e i kapiram da cena,godiste i kilometraza sve govore ,al posto sam malo nestrpljiv i resen da ovog leta i ja zajasem nesto bas sam u dilemi Ne mogu da cekam opet i stedim kesh jos godinu dana NA 1 bih uzeo Afriku da imam love, al jbg znaci sta je bolje ,da uzmem jeftiniju Afriku i da je vremenom sredjujem ili nesto od gore navedenog i da odmah teram RAZUMITE ME LJUDI POCETNIK SAM nadam se da nisam promasio temu ,ako jesam bacite me tamo gde bi trebalo da bude HVALA LJUDI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Sad ces dobiti oprecna misljenja, neki ce reci"a sta da sredjujes na Africi kad se ne kvari"a drugi da je"mladje=bolje"pa ce te jos gore zbuniti, u sustini SAD za 2500 eura ima pristojna Afrika (koja ce za 3 meseca biti blize 3000 eura), i jos ako uzmes od pouzdanog prodavca, a ovde je pominjan jedan ili dvojica mozda, i neces imati bogzna sta da radis na njoj, ja sam pre za Afriku nego za Teneru! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan @miketa Pitaj ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14972.0 ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan hvala narode na pomoci @miketa Pitaj ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14972.0 ;D ;D ;D ;D ;D prelistacu ovu temu deluje zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...