lalajko 2024 Napisano Septembar 4, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan zar te niko nije ucio da lopovi vole platno Tamo gde ja obicno idem, nema lopova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kako napraviti nosac bocnih kofera, pa i same kofere: http://www.xrv.org.uk/forums/showthread.php?t=30011 Lepo al u tom slucaju zaboravi na topcase Ti da nastelujes taj levi far, jel znas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako napraviti nosac bocnih kofera, pa i same kofere: http://www.xrv.org.uk/forums/showthread.php?t=30011 Lepo al u tom slucaju zaboravi na topcase Ti da nastelujes taj levi far, jel znas ;D A ti da nastelujes oci ;D ;D ;D ;D Ja preko dana vozim sa dugim svetlims ;D ;D ;D Citat: Skola defanzivne voznje: Cim startujete masinu, upalite svetla. Tokom dana obavezno upalite dugacko svetlo, jer ste tako lakse uocljivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bre slep, koja god da su svetla, levo ti bije vislje od desnog, pa ti vidi sta ces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bre slep, koja god da su svetla, levo ti bije vislje od desnog, pa ti vidi sta ces Немој да офујеш! Те приватне ствари оставите кад с нађете у кафани, а не овде да их износите. Шта мене брига што су му светла укриво! Какве везе имају његови врљави фарови са темом, осим што су на Африци? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 173 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bre slep, koja god da su svetla, levo ti bije vislje od desnog, pa ti vidi sta ces Немој да офујеш! Те приватне ствари оставите кад с нађете у кафани, а не овде да их износите. Шта мене брига што су му светла укриво! Какве везе имају његови врљави фарови са темом, осим што су на Африци? ;D Au bre Spave, pa kako nema veze? Zaslepili su još jednog vozača Afrike. ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bre slep, koja god da su svetla, levo ti bije vislje od desnog, pa ti vidi sta ces Немој да офујеш! Те приватне ствари оставите кад с нађете у кафани, а не овде да их износите. Шта мене брига што су му светла укриво! Какве везе имају његови врљави фарови са темом, осим што су на Африци? ;D Au bre Spave, pa kako nema veze? Zaslepili su još jednog vozača Afrike. ;D najzli Као и увек, мудро збориш, најЗли! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bre slep, koja god da su svetla, levo ti bije vislje od desnog, pa ti vidi sta ces Немој да офујеш! Те приватне ствари оставите кад с нађете у кафани, а не овде да их износите. Шта мене брига што су му светла укриво! Какве везе имају његови врљави фарови са темом, осим што су на Африци? ;D Au bre Spave, pa kako nema veze? Zaslepili su još jednog vozača Afrike. ;D najzli Као и увек, мудро збориш, најЗли! Slusajte bre vi dokoni, ako vam smetaju moji farovi, dodjite i nastelujte ih Ja sam GLUP za to ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bre slep, koja god da su svetla, levo ti bije vislje od desnog, pa ti vidi sta ces Немој да офујеш! Те приватне ствари оставите кад с нађете у кафани, а не овде да их износите. Шта мене брига што су му светла укриво! Какве везе имају његови врљави фарови са темом, осим што су на Африци? ;D Au bre Spave, pa kako nema veze? Zaslepili su još jednog vozača Afrike. ;D najzli Као и увек, мудро збориш, најЗли! Slusajte bre vi dokoni, ako vam smetaju moji farovi, dodjite i nastelujte ih Ja sam GLUP za to ;D ;D ;D У овој теми није битно што ћеш заслепити мене, будући да вози Икс Ел. Оно што је рекао Најзли (обележено црвеним) је поента: заслепећеш колегу на Африци. Али ако тебе није брига за то, мене је још мање. Терај како хоћеш. А можда са тако кривим фаровима стало имаш осећај као да си залег'о у кривину, па ти прија те се зато правиш ГЛУП? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan eee afrika afrika ma to ti je stroj ako ikad sakupim 4000eura kupicu je sa zadovoljstvom ,i to radije nogo bilo kog V STROMA ILI KTMa ili BMW AFRIKANCI NEDAJTE SE Lalajko udri do daske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dje ste juunaaci, ko umije ovako da leti ?! Ja umijem, no necu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 14, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako li ovo radi sa Afrikom nije mi jasno ??? p.s.jel ima neki kurs ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 14, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xlv.ch/XRV/Africa-Twin-Studie_2007.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kako li ovo radi sa Afrikom nije mi jasno ??? p.s.jel ima neki kurs ;D Bilo koji motor koji ne ide na zadnji je neispravan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kako li ovo radi sa Afrikom nije mi jasno ??? p.s.jel ima neki kurs ;D Bilo koji motor koji ne ide na zadnji je neispravan Svaki hoce na zadnji, samo ga treba dici,tj. ovako voziti. Ko ga ovako provoza ima mladu jagu za nagradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Kako li ovo radi sa Afrikom nije mi jasno ??? p.s.jel ima neki kurs ;D heheh ima strucnjak u Dobanovcima da krmachu tera ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Kako li ovo radi sa Afrikom nije mi jasno ??? p.s.jel ima neki kurs ;D Bilo koji motor koji ne ide na zadnji je neispravan Svaki hoce na zadnji, samo ga treba dici,tj. ovako voziti. Ko ga ovako provoza ima mladu jagu za nagradu. Deki Dobanovci eh kasno videh Avguste da si napisao ali tako jeste Deki STRONSER iz milja Glavonja iz Dobanovaca ( iliti vozi sve sto ima tockove na manji broj tockova nego sto je registrovan :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan taj je tu i ostao...,.,.,., Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Мени ова запела за око! 42 литра "захвата" резервоар! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ljakse, pa zar ovakvo sedište na africi.... Nečuveno :o :o :o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ostadoh bez texta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I za Copeta ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Kako li ovo radi sa Afrikom nije mi jasno ??? p.s.jel ima neki kurs ;D Bilo koji motor koji ne ide na zadnji je neispravan Svaki hoce na zadnji, samo ga treba dici,tj. ovako voziti. Ko ga ovako provoza ima mladu jagu za nagradu. Шоне из Добоја! Дигне је да би могао да се свађа "очи у очи" са возачем аутобуса! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Мени ова запела за око! 42 литра "захвата" резервоар! http://www.touratech.com/shops/001/product_info.php?cPath=3_37_272&products_id=2923&osCsid=658011e67503f356bb59e48169f0c3b8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...