kaligula1 1136 Napisano Novembar 8, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj rapavi deo odozgo na sedistu,koji je materijal pojma nemam,dodje kao neka mekana rastegljiva guma ali kao da sednes na super lepak,uopste ne klizi du.e Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Novembar 8, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Prekjucerasnja voznja do Leskovca,da se baci pogled sta ima u Intersportu od kamperske opreme..brzina celog puta od 80-90 km/h ,bez agresivnog davanja gasa,prava skolska voznja,potrosnja tacno u gram 3,8l/100km Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Novembar 9, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam da se ne menja oblik fabričkog sedišta, ali realno jako je neudobno(po meni) i mislim da bi takođe lepo čučnulo kao sedište kod kolege jorga83. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 444 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan On 11/9/2019 at 12:08 PM, king_julien said: Ma i ja sam da se ne menja oblik fabričkog sedišta, ali realno jako je neudobno(po meni) i mislim da bi takođe lepo čučnulo kao sedište kod kolege jorga83. Slazem se, ni meni ne odgovara za duza putovanja gde su duze deonice sa sedenjem. Za off jeste verovatno bolje nego ovako sire, ali kad pogledas proporcionalno koliko vremena provedem u sedistu a koliko stojeci, prezivecu nekako sa sirim sedistem i na offu :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6091 Napisano Novembar 12, 2019 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam da se ne menja oblik fabričkog sedišta, ali realno jako je neudobno(po meni) i mislim da bi takođe lepo čučnulo kao sedište kod kolege jorga83. Jedan put sam napravio tako prerađeno sjedište i nebih ponovo.Bez drugog kata se na dugim putovanjima možeš cimat amo tamo.Bitna je udobnost koja se dobije drugim spužvama ili želeom. Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Novembar 12, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 10, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam jedno pitanje. Pojurio bih bocne kofere za afriku, e sad posto se ne razumem bas u tu tematiku, zeleo bih da me neko uputi i da smernice sta da trazim. Posto moja afrika nema nosace bocnih kofera, to znaci da mogu da pojurim kofere koji mi ispadnu i da namontiram nosace za te, ako se ne varam i ako negde ne gresim. Ono sto gledam na netu ima raznih modela kofera kao sto i sami znate, pa me zanima dal mogu nosace da napravim kod nekog ko to radi da ne jurim originalne, i ono sto je najbitnije dal svaki model kofera ima razlicito kacenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6091 Napisano Decembar 10, 2019 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan heavyduties.roImaju kufere, nosače za njih. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 10, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam citao i istrazivao, ako sam lepo shvatio(ako nisam neka me neko ispravi) da bocni koferi postoje samo sa monokey sistemom. Dok gornji koferi mogu da budu i monolock i monokey sistem. el classico, drug znam za rumune,jako mi se svidjaju njihovi koferi, ali iskreno mozda mi malo prelaze budzet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Decembar 10, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Napravi sam bocne nosace,nece da te kostaju vise od 1.000 dinara( u stvari bocne odstojnike,odbojnike ili kako se vec zovu, na koje ce da legnu torbe) Ako putujes sam,cak ni ni bocne torbe ne trebaju.Jedan veliki planinarski-kamperski ranac od 80 litara ti zavrsava posao..bacis ga iza tebe na sediste,lepo pricvrstis i lagani gas ..Kad stanes,krenes u neki obilazak grada,mesta ili sta vec,ceo ranac na ledja i resen problem..Ja bar tako radimPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Decembar 10, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan U takvom rancu ces vise stvari da spakujes nego u sva tri kofera.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 10, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan džoni, hvala za info, videću šta i kako, to mi je baš povoljno...Kaligula, kolega nemam alat ja za to, jedino da se iscimam kod nekih prijatelja ali ne znam našta bi to ličilo i dal mogu da uradim. I meni ipak trebaju držači kofera, jer ne bih uzeo bisage pa da mi trebaju odbojnici/odstojnici.Ono što ti imaš mi se sviđa i tako bih nešto i napravio ja. Ma za te torbe znam, svestan sam ja, ali ne idem sam na putovanja tako da mi trebaju bočni koferi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1084 Napisano Decembar 10, 2019 Drug član, 1091 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces ih koristiti par puta godisnje onda razmisli i o kinezima, po meni nisu losi za ovu namenu. Prodavao ih je ovde kolega mislim lucky vladano a imas ih i na kupujem prodajem. To su kopije givija. Mislim i da je neka cena simbolicna, oko 30eur komad. Ako ti nije daleko i Seba moze da ti napravi dobre nosace. Sve u svemu izadje kao malo bolji kofer, ne verijem da ce da predje 150 eur. A ako planiras više da ih koristis, onda znas sta ti ciniti, ako ne znaš sta je dobro pitaj sta je skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 10, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eee lemy kolega dobro si mi rekao za ovo. A reci mi gde mogu da pročitam neki utisak o njima, ja znam da za taj novac ne mogu da budu najbolji koferi na svetu, ali da vrše posao, da nije krhka plastika da na dodir puca je ono što mene zanima.Opet kažem znam da ne mogu sigurno da se upoređuju sa givi i ostalim markama ali da vrše posao, baš me briga što su kinezi i što nije neka marka na njima, ne bolujem od toga. I da, to bi se koristilo par puta godišnje, ne bi svakodnevno naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1084 Napisano Decembar 11, 2019 Drug član, 1091 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Probaj malo googlaj, sta znam. Iz prve ruke, ja ih imam na transalpi. Imam i givi kao top case. Razlike naravno ima ali za mene vrse posao. Vidi se da je plastika tanja, posebno na dnu gde je najvaznije ali opet nije da puca na dodir. Vizio sam ih i ful pune bez problema. Prvi put kada sam ih koristio udario sam u betonsku žardinjeru jer nisam bio svestan gabarita. Bila je mala brzina ali i velika inercija, ja i devojka da puna tri kofera. Preziveo je samo sa dobrom ogrebotinom. Mislim da za asfalt mogu jako lepo da sluze, za neke normalne brzine. Na off roud se nebih kladio ali to nebi ni da drugim brendiranim plastičnim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1084 Napisano Decembar 11, 2019 Drug član, 1091 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam na kp ove sto kolega sa foruma prodaje, ako ne gresim Motocikli | Oprema i delovi : Koferi 42L GIVI MONOKEY kopija sa plocom 12.11.2019 - ID 86280629 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Za dodatne informacije posaljite mi PP ili me pozovite 15-21h. ... 2 kofera 70 eur i za nosace jos jedno 80 eur i za 150 eur imas opremu za ponekad. Za te pare nema ni 1 bolji kofer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 11, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam drugari na savetima, puno znace Ono sto me jos zanima je ovo 1 hour ago, lemy said: i za nosace jos jedno 80 eur posto ce ti nosaci biti samo za te kofere koje uzmem, sta se desava kada se odlucim za neke druge kofere(givi,kappa,hepco...) da li opet mora da se prave iznova nosaci ili mogu postojeci da se "obrade/dorade" da pasu novi koferi na njima? I imam jos jedno pitanje za vas, na koliko bara pumpate gume, prednje~zadnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 446 Napisano Decembar 11, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lemy je napisao: ..jel to predviđeno da ide...kofer na kofer ? ...ili je to samo spojler kao na Formuli 1 ...da ne poletiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1084 Napisano Decembar 11, 2019 Drug član, 1091 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan To ti je univerzalni svemirski modulator, kod nas poznatiji kao rostilj za kofer. Služi da se prikaci dodatni prtljag. Givijeva kreacija, ali ja iskreno nebih imam previše poverenja da nesto tesko vezem. Do zada ga nisam ni probao, meni sluzi kao spojler kada se ljuta masina zaleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 446 Napisano Decembar 11, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lemy je napisao: To ti je univerzalni svemirski modulator, kod nas poznatiji kao rostilj za kofer. Služi da se prikaci dodatni prtljag. Givijeva kreacija, ali ja iskreno nebih imam previše poverenja da nesto tesko vezem. Do zada ga nisam ni probao, meni sluzi kao spojler kada se ljuta masina zaleti E moj prijatelju , ovo je pravi roštilj na koji možemo da bacimo neke ćevape, A taj tvoj svemirski modulator više liči na taladaru za ribu ... ... ma šta god da je , posle ćemo da zalijemo pivom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 12, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, džoni94 said: Za givi imas u luisu ili na ebay da se kupe kapice na koje se oslanja kofer i jezičak koji koji hvata kofer s gornje strane. Kolega jel to mislis na dodatke koji se kace na bocne drzace da bi se kofer zaglavio/nakacio? Kao sto sam na ovoj slici obelezio mesta crvenom bojom? Ili sam ja nesto gadno izmesao I kako uopste kada majstor napravi ovakve drzace bocnih kofera(kao na gornjoj slici), kako se kace npr ovi koferi Nesto tu mora jos da se napravi/doradi ili da se dokupi nesto?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6748 Napisano Decembar 12, 2019 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora ništa da se doradi, ovaj kofer se kači isto samo ima još i ove dodatne "uši" koje treba da nalegnu na cev rama pa se pri izradi bočnih nosača mora voditi računa za tačne pozicije "piramide" i "pečuraka" da bi te "uši" tačno legle na cev i time preuzele deo težine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Decembar 12, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Te dodatke imaju u radnji Moto Pontis Kraljevo..msm da kostaju 4.000 dinara za obe strane Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 24, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel moze neke preporuke/kontakti od ljudi kod kojih ste radili sediste za vaseg ljubimca. Bilo bi dobro i sliku priloziti da vidim kako to izgleda, i da mogu da kazem "ee ovako hocu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Decembar 24, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Sliku trenutno nemam,ali komotno mogu preporuciti Srdjana iz Surcina,i vise sam nego zadovoljan,sto se svega tice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...