SmokeS 339 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, njegova je. Hvala Ako hocete jos koju sliku, recite da bacim Stvar ukusa. Jedva sam ga nagovorio da ne ide ceo motor u camo! Bio bi preterano saren.. Pa se nadam sledece nedelje slike od druge Africe. Ponosni vlasnik ce sam da se javi Ta africa je bila gotova jos pre ~ 2-3 nedelje. Samo budjavo ovo vreme. Pa nece da je istera na blato Da je ne isprlja pred slikanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Srki Slikanje sledeće nedelje pa pripreme za Kepijadu. Jager, šteta što nisi tu da vidiš kako se sveže ofarbana tera po blatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Srki Slikanje sledeće nedelje pa pripreme za Kepijadu. Jager, šteta što nisi tu da vidiš kako se sveže ofarbana tera po blatu. Hehehe Javi kad budes slobodan da uslikamo te lepe boje! Samo pazi sta radis na toj Kepijadi! Nemoj da te sanjam Nisam ti rekao da ne moze blato na svezu farbu I to minimum godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @Smokes Daj jos neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 19, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaa, GRB na rezervoaru je detalj DO JAJA! Alal vera!!! Acimo, sta da ti kazem... znas da bih voleo da se teleportujem na koji vikend makar Neka, sad ce avgust!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 19, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaa, GRB na rezervoaru je detalj DO JAJA! Alal vera!!! Jel znash da se kaze za Srbe gastose, da su veci srbi od nas ovde? On Topic: Gde su nabavljeni ovi Acerbis-ovi stitnici i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Prelijepo ofarban motor !!! poceo sam da citam temu,,i dosta sam procitaon,,,malo manje od pola,razne debate su se vodile na temu,,koji model RD je bolji,izdrzljivi,,,i tako to!!!! Neke stvari razumijem,,,al na neke bi volio ako bi neko htjeo preko PP da odgovori oko tehnicki detalja!!! Trenutno imam,i vozim XLV RD01 kardan enduro!!! U planu mi je da kupim vjerovanto RD03 (sa toliko novca raspolazem,,i sve druge prerade bi vremenom dosle(oko 1000e) jer trenutno nisam u mogucnosti da odjednom toliko izbacim da bi kupio neki TTR ili XR650r) Od RD03 bi napravio nesto kao na ovoj slici(dole atacch) pa me zanima,,pored viljuske,zadneg amortizera,upravjaca,KOJI REZRVAR SE STAVLJANA AFRICU DA KAD SE PRAVI U STILU SUPERMOTO ILI HARD ENDURO??? zna da imaju verzije sa skroz malim rezervarima koji su rucno pravljeni,,al meni da je makar da stane 10l goriva u njega!!! pa googlajuci po net.nasao sam ovu sliku rezervara koji bi odg.mojoj preradi u nekoj buducnosti ,,DACE BOG!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 20, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znash da se kaze za Srbe gastose, da su veci srbi od nas ovde? Ma nema veze što je grb, već mi se sviđa kako je urađen Ontopic: i mene zanimaju ti štitnici... mnogo dobri. Inače sam balio na ove, samo crvene: http://www.amazon.com/Acerbis-HANDGUARDS-ENDURO-02-RM/dp/B000UKH274/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1337511065&sr=8-15 I jednom će biti moji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Maj 22, 2012 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ti vise nema sta da balis, sad si direktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 22, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa od toga valjda mogu i dalje da balim, ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru 17-19 avgusta Golija.Mislim da se taj termin poklapa sa tvoim dolaskom,pa da prasinarimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 22, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Poklapa, poklapa!!! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Maj 24, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravices da teras moped do tad!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 24, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne boj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katanicm 0 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje. Koliko Afrika twin troši na 100km? Nameravam u budućnosti da kupim jednu ovakvu http://www.moto.it/moto-usate/honda/africa-twin-xrv-750/africa-twin-xrv-750--1996-02/index.html?msg=3854512 Pa me taj detalj interesuje,ako neko može da mi odgovori????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Maj 25, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan od 5 do 8 l ... Sve zavisi kako si raspolozen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i ispod 5 ali svaler-gas, 5-ta 80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 25, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan od 5 do 8 l ... Sve zavisi kako si raspolozen! Upravo tako Zavisi i kuda voziš. Grad, otvoreni put, off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan od 5 do 8 l ... Sve zavisi kako si raspolozen! znaci nikad 5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 5 je neki mit kao kod "dvojke" 1.6D. Ako hoćeš da uživaš u vožnji: AT nikad ispod 6 Dvojka retko ispod 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte plasiti coveka, 5l/100 nije nikakav mit. Na bilo kom duzem putu sa suvozacem ili bez prosek je bio 5l cesto i 4.8l(RD07A)ali nikad ispod toga. Putovanje podrazumeva normalnu voznju u opsegu od 70 do 110kmh bez autoputeva. U gradu uz malo igre izmedju semafora meni je dolazila i do 9l/100km. Ne sumnjam da moze da se istera i na 10... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nikad preko 6.5l. i to je na nekom surovom offu. Semafore nemam pa i ne znam. Na putovanju sa suvozacem i tri kofera 80-110 5,2 lit. Isto tako natovaren auto put konstantno 130 kmh, 6.2 lit. Ispod 5 moze sam i svaler gas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na dugim putovanjima u grupi skoro uvek svaler gas tako da je najcesce oko 5...autoput izbegavam koliko god mogu, nisam ljubitelj konstantno visokih obrtaja na Africi, da ima sestu bila bi druga prica, ovako samo krivinarenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 26, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno baš testirao potrošnju moje RD07. Neki totalni prosek na 5000 km raznorazne vožnje je 6 litara. Bilo je tu svakojake vožnje. I autoputa sa 140-150km/h i krivinarenja sa 70-100 i švaler gasa i natovaren i pretovaren, sa suvozačicom, bez, nešto i off-a... svega Može ispod 6, ali onda brate kupi skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...