kepo 4527 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam Hitmen A ja mislio da si Kepo :D Moze i kepo, moze i lonac samo me nemoj razbiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Čuvajte se Aćimoa Vrlo uskoro će se pojaviti sa najbolje sređenom Afrikom u gradu a i šire Sa sređivanjem motora je završeno do daljnjeg, sinoć sam sredio i sebe. Jaša i lone sa zimskom i kišnom postavom, ostaje dobra kaciga i čizme pa da krenemo u boj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 15, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aha, onda moja greska. Mislio sam da sam na Hitmenovoj frici video onaj nosac GPS-a sa Touratech nalepnicom. To su vec ozbiljne muljavine moj Lale .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hyperion 3 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zemun polje Motocikl: YAMAHA XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam vam gore sa kog je to sajta, tamo gde su samo Afrikanci. Sad sam poskidao T.A. i dodao nove. Dajte jos ispravki, ovo je sve sto ja imam. Aleksandra- Zema Abdullah100k atomski mrav Boban BobicaSm BojanXRV dane@ Maxa jimmy kepo makins matijak MISIRAC Busman Ribolovac Ruska shejtan Shuster veve VILI Gile zekazmaj zozon Dalton termogedzo Cope Free Kursula Kova Afrikanac Popaj tika turbopedja igor974 Hacky Jager Djomla SmokeS zmijasmuk dejankiss zoran075 Gosa Zipacope Sanmikele svestenik Chomsky King Rope 34 Aco Honda Afri gusar rusic acimo motoljuba nikola1 + Hyperion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedared Sebin stender za RD04. Nesto nisam odradio sa slikama kako treba prosli put. Prilikom montiranja ama bas nikakvih problema, sve je vrlo precizno uradjeno i legao je u bocu. Da priznam bruku, tek naredni dan sam se setio da osovinu na kojoj visi dobro zamastim kako bih je zastitio od vlage. Ako moze neko da mi objasni kako ubacuje thumbnail slicice koje se direkto otvaraju u forumu, probao bih ubuduce da ne opterecujem velikim slikama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Februar 17, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze neko da mi objasni kako ubacuje thumbnail slicice koje se direkto otvaraju u forumu, probao bih ubuduce da ne opterecujem velikim slikama. Bolje ovako nego thumbnail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 17, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan sanmikele, bravo za trud, lepo je videti da se ljudi zezaju sa ovim nashim matorim kravama da im nedamo da umru stalno ih sredjujemo svidja mi se zashtita na izduvnoj grani, kako si je fiksirao? ne vidim shelne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Februar 17, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Danas san kupio lezajeve volana i semerige za iste.Posto sam mislio da cu proci jeftinije,a i brze doci do istih,nisam hteo da narucujem iz Louisa,nego sam kupio u Astridu,u ul.T.Kacelarovica. Naravno,znao sam da nisu valjkasti,nego kuglicasti,i pasuju,ali su totalno druge konstrukcije,odnosno mnogo su "otvoreni" u odnosu na orig. Cena lezajeva par 2985 din. Semeringe nemaju,jer su specificni,i njih sam uzeo u Centru S po ceni od 1400 din.To izadje 4400din,a u Louisu je 40eur,i cini mi se da se dobija komplet sa semerinzima. Tako da,ako je neko planirao zamenu,nek ne razmislja,nek naruci orig.! PS.Ne znam kako se smanjuju slike u thumb. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Februar 17, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci, evo odlicne prilike ako cete da budzite motor http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60394-ktm-660-supermoto/page__pid__1016688#entry1016688 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan PS.Ne znam kako se smanjuju slike u thumb. Skini VSO Image Resizer 4 i u njemu za 1 minut (vrlo lako) smanjis slike, a onda ih tako smanjene kacis po sajtu i po netu. Ja smanjujem na 640x480. U Opcijama ga podesi kao na slici dole i mozes neogranicen broj slika odjednom da smanjis. Napravice ti smanjene slike, a originali ce ti ostati. Jedino jos treba da napravis jedan folder (recimo: Fotke za Net) i da ga uneses u Destination. Sve smanjene fotke ce se pojaviti u njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 18, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Afrikanci,slucajno naletih na oglas za Africu od 4300 milja,sto mu je oko 6900 km,2002 godiste.Kazu da englezi ne lazu i ne vracaju kilometrazu.Mene motor ne zanima,al mi zapala za oko kilometraza http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201106379573585/sort/priceasc/usedbikes/model/africa_twin/make/honda/page/1/radius/1500/postcode/ls115ew?logcode=p 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 18, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Piše da može da dokaže kilometražu. Mada ovo "never been off road" ne znam kako da mu poverujem. Pa nije to, ST, majku mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedno,mozda glupo,pitanje-da li bi stetilo motoru rd 04 90god kada bi se sipalo ulje za automobile.Ako pise da treba biti mineralno i viskoziteta 10-40 da li bi moglo i neko auto ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan To ne bi bilo pametno.. Jer ta ulja vecinom nisu pravljena za mokro kvacilo.. Nemaju te neke aditive.. Tako da ti moze doci do proklizavanja lamela i muka oko istih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja vec godinama sipam seleniju gold i nemam nikakvih problema sa pegasom sam presao preko 30000 i nista mu nije falilo, sad sam uzeo TDM i zamenio ulje i opet sipao seleniju i ide motor bez problema ne proklizavaju lamele. Ali generalno treba biti obazriv sa auto uljima jer neka poseduju aditive za smanjenje habanja motora pa sa njima moze biti proklizavanja lamela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twin 2 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: ZG Motocikl: HONDA AFRICA TWIN RD03 (1988), TOMOS CLS 15 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam vam gore sa kog je to sajta, tamo gde su samo Afrikanci. Sad sam poskidao T.A. i dodao nove. Dajte jos ispravki, ovo je sve sto ja imam. Aleksandra- Zema Abdullah100k atomski mrav Boban BobicaSm BojanXRV dane@ Maxa jimmy kepo makins matijak MISIRAC Busman Ribolovac Ruska shejtan Shuster veve VILI Gile zekazmaj zozon Dalton termogedzo Cope Free Kursula Kova Afrikanac Popaj tika turbopedja igor974 Hacky Jager Djomla SmokeS zmijasmuk dejankiss zoran075 Gosa Zipacope Sanmikele svestenik Chomsky King Rope 34 Aco Honda Afri gusar rusic acimo motoljuba nikola1 + Hyperion + twin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 483 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jipiii, proradio mi tripmaster . Pre par meseci mi se odjednom pojaviše samo osmice na displeju, ne znam koj mu Q bi. I sad pre neki dan krenem da se vozim i odjednom primetim – šljaka Da li je u pitanju neki kontakt, pitaj boga. E, al zato mi skoro crce puž :'( (pretpostavka, jos nisam skinuo tocak). Bio neki žestok minus a ja krenuo od Kaludjerice do Zemuna i u povratku primetim da mi brzinomer ne radi. Nesto razmisljam da li je mozda uzrok niska temperatura ? Da nije stegla mast i blokirala Puž ? Vise bi voleo da je sajla, posto imam rezervnu, al sve se plasim da je puž obzirom da je najslabija karika u lancu. Nego gledam nesto ovaj spisak, ima nas vec čitava četa. Razmisljam, obzirom da mi nase krave ćeramo dugi niz godina (za razliku od vlasnika ostalih motora, koji ih menjaju svaki čas) a obzirom da se sada nick jednostavno menja, da prilepimo svi uz nick XRV kao sto je to Bojan uradio ? Čisto da se pripadnici sekte malo istaknu, a i da malkice iritiramo raju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 19, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan i meni se to desilo jednom sa tripmasterom... otkachio sam onaj njegov konektor, ochistio, nashpricao i nikada vishe nisam imao taj problem... shto se pinjona tiche meni je upala voda i sjebala sajlu (vozio bez km/rpm satova jedno vreme)... sajla se zaglavila na vrhu i uvrtela, pokidala i oblajznula plastichni deo u pinjonu... ja sam u naletu besa zamenio sve, sajlu, metalni i plastichni deo pinjona... ako je samo plastika to ti je oko 2000din u centru s i uvek imaju na stanju... ako je metalni deo to ti je ispod 100€ zavisi gde kupujesh (imam ja jedan polovan koji radi ako zatreba)... sajla 10ak€ pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 483 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan i meni se to desilo jednom sa tripmasterom... otkachio sam onaj njegov konektor, ochistio, nashpricao i nikada vishe nisam imao taj problem... shto se pinjona tiche meni je upala voda i sjebala sajlu (vozio bez km/rpm satova jedno vreme)... sajla se zaglavila na vrhu i uvrtela, pokidala i oblajznula plastichni deo u pinjonu... ja sam u naletu besa zamenio sve, sajlu, metalni i plastichni deo pinjona... ako je samo plastika to ti je oko 2000din u centru s i uvek imaju na stanju... ako je metalni deo to ti je ispod 100€ zavisi gde kupujesh (imam ja jedan polovan koji radi ako zatreba)... sajla 10ak€ pozz Hvala druze, kolko sutra cu da skinem tocak da vidim sta je po sredi, pa ti se javljam ako je riknuo i taj metalni deo koji ti imas. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6148 Napisano Februar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Isto izgleda i na TA i meni je na Dedamrazijadi 2008. godine brzinomer prestao da radi, izgleda od minusa . Pinjon nije bio dobro podmazan pa se plastični zubi pojeli. Skinuti prednji točak, izvaditi kompletan pinjon, očistiti benzinom svu mast, proveriti kako radi metalni puž i da li se lepo okreće, staviti novi plastični zupčanik, sve lepo podmazati (ne previše!), vratiti točak i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan ja vec godinama sipam seleniju gold i nemam nikakvih problema sa pegasom sam presao preko 30000 i nista mu nije falilo, sad sam uzeo TDM i zamenio ulje i opet sipao seleniju i ide motor bez problema ne proklizavaju lamele. Ali generalno treba biti obazriv sa auto uljima jer neka poseduju aditive za smanjenje habanja motora pa sa njima moze biti proklizavanja lamela. Ko je proizvodjac tog ulja Selenija i da li jos neko ima iskustva sa sipanjem auto ulja u motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da sam procitao negde na forumu da je neki covek sipao auto ulje, i da je posle imao problema sa lamelama.. rastavljao par puta sve i cistio lamele benzinom.. tek posle ne znam koliko su prestale da mu proklizavaju lamele.. Podrazumeva se da je posle prvog otvaranja motora zamenio ulje U svakom slucaju na pakovanju ulja trebalo bi da pise da li moze i za mokra kvacila.. Pa pogledaj.. Ako vec kupujes ulje kupi za motor i nema glava da te boli a ako imas vec neko ulje za automobile samo ga proveri i to je to.. pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 19, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan jbt zbog 3000din ne zhelim da imam glavobolje... sipajte bre ulje koje je napravljeno za motor koji vozite... stvarno nije cifra vredna testiranja... pa makar imao bazen tog drugog ulja... prodaj ga pa kupi ovo moto ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je proizvodjac tog ulja Selenija i da li jos neko ima iskustva sa sipanjem auto ulja u motocikl. Proizvodjac selenije je Petronas koji je sponzor mercedesu u f1 i fiat-yamaha timu u motociklizmu. jos jedan od razloga sto sipam seleniju je i sto je pakovanje od 2l limeno ,pa ja mislim i da je malo teze za falsifikovanje, i cena je jedan od faktora jel je litar malo preko 500 din evo i sajta petronasa http://www.pli-petronas.com/products/am_selenia.aspx evo i koga snabdevaju u motosportu http://www.pli-petronas.com/motorsports/default.aspx u Bg ima da se kupi u Shop investu i AP sportu.... i mozda jos negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ej, bre, ljudi... nemojte se zajebavati zbog stvarno malo para. Kakvo bre auto ulje?! Pa ne vozite traktore, sunce mu poljubim! Afrike su fine mašine, zaslužuju kvalitetno MOTO ulje Ja sam probao razne tipove ulja, najbolje mi se pokazao MOTUL 3000. Nit' preskupo, a odlično je. Gledajte da kupite ulje direktno od uvoznika i nema glavobolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...