Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 8, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zanima me jeli preteska i u kucnoj varijanti izvodiva zamjena Sajle kvacila. Citao sam uputstva ali bi volio iskustva ako je neko radio. Sajla treba da stigne uskoro sa wemoto.com pa bi je promjenio sam. Takodje me zanima cime zaglaviti onu polugu na kucistu kvacila da ostane u tom polozaju dok stavim novu sajlu. prvo zavezi neko kanapce na jednu stranu sajle, tako da kad izvuces staru sajlu, znas kuda je isla! Tj en moras da znas nista, samo novu sajlu vezes i izvuces je kanapom... Sve ostalo pesma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Februar 8, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala, sledece pitanje je , ima li iko iskustva sa setom lanca i lancanika marke IZUMI, imam ga na wemoto.com za 92 funte komplet, mislim da je to o.k cijena, volio bi to zameniti na svojoj africi pa vas molim za misljenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan Kupio stender za RD04 od Sebe. Deluje mi veoma kvalitetno odradjeno. Narednog vikenda idem za Sombor i kada ga postavim saljem slike. Ulepsao mi covek dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 9, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan izgleda jako lepo, gde je Seba i ima li mozhda za RD07? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio stender za RD04 od Sebe. Deluje mi veoma kvalitetno odradjeno. Narednog vikenda idem za Sombor i kada ga postavim saljem slike. Ulepsao mi covek dan. Moze jedna slika sa strane? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 9, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ja se razmishljam da uzmem ovaj originalni... mada cena nije bash fina za budzhet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 9, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupio stender za RD04 od Sebe. Deluje mi veoma kvalitetno odradjeno. Narednog vikenda idem za Sombor i kada ga postavim saljem slike. Ulepsao mi covek dan. Seba ga spakovao domacinski. Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan Sebin broj sam dobio preko vas na forumu, ali ajd da te ne teram da listas prethodne stranice:063/8380981. Kada sam spomenuo da sam cuo da radi stendere preko BJBikersa dao mi je lep popust na cenu. Inace ostavio utisak veoma ljubaznog i odmerenog coveka. Ponavljam tek za onaj sledeci vikend cu biti u prilici da ga postavim, ali ovako na izgled/dodir deluje bas bas dobro. Rece da je imao problem da nadje kvalitetnu oprugu i da garantuje za ovu koju je sada nabavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 9, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au! Veoma lep rad! Svaka mu čast! Koliko te je koštao štender? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan Sa BJBikers popustom ravno 50 eura. Mislim da radi i za ostale modele Africa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 9, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima josh interesenata za RD07 Mogli bi da se skupimo na gomilu pa da narucimo odjednom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 947 Napisano Februar 9, 2011 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ju sto mi je poznat ovaj stender . Bravo Sebo, izgleda svetski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobar stender i jakoooo dobra cijena! BRAVO MAJSTORE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 10, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Ima josh interesenata za RD07 Mogli bi da se skupimo na gomilu pa da narucimo odjednom ... ajd bre, cena super + izgleda jako kvalitetno odradjeno... daj da napravimo choveku promet, zasluzhio je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima josh interesenata za RD07 Mogli bi da se skupimo na gomilu pa da narucimo odjednom ... ajd bre, cena super + izgleda jako kvalitetno odradjeno... daj da napravimo choveku promet, zasluzhio je... 1. Hitman 07 2. Rusic 07 3. Kepo 07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 10, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel radi čovek po mustri? jel ako radi mogao bi da radi i za Super Teneru, ima više kandidata koji su zainteresovani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam Sebu, malo se popricali i kaze da prati temu at vs st, i iz principa nece tenerasima da radi stendere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam Sebu, malo se popricali i kaze da prati temu at vs st, i iz principa nece tenerasima da radi stendere :nanana: :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli bre, Popsy, jel' imate vi tamo temu za te vaše nekretnine? Verujem da čovek može da napravi štender i za ST, treba ga pitati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan Ludi skroz. Od srca me nasmejaste, a imadoh bas tezak dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Hitman 07 2. Rusic 07 3. Kepo 07 4. Cope 03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuu! Pa kako ste vi uopste vozili bez tih stendera? Ma sta vozili, kako ste ziveli? Odmah svi po stender dok ste jos mladi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj 'ocu i ja taj STENDER! Moze i 2kom, da obradujem kuma! Nemam Africu, moze za bilo koji model, ovo jednostavno svaka kuca mora da ima! Evo i zenu sam pitao: "stender ili blender?"....kaze "STENDER"!!!!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zenu sam pitao: "stender ili blender?"....kaze "STENDER"!!!!!! HHHAhahahah!!! Eeeee, koji si ludak :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 10, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma bre dosta mi je dizanja motora i dizalica i klocni i svega... svako podmazivanje i pranje lanca, zamene lagera, lanchanika, gume,... ja kakav sam baksuz radim ove stvari 10 puta godishnje... i na putu kad uzmem da krivim motor na copavu sa koferima a devojka se zavlachi da podmazhe lanac... odbijam da to radim i ove godine zarad 50€ i 3-4kg manje/vishe na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...