mvSHOEI 267 Napisano Septembar 24, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan jedino jos moram srediti prozorcic na cajgeru (gde su lampice za benzin, ulje i duga svetla), otom potom..... malo i ja da krstarim =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reaper 16 Napisano Septembar 25, 2013 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast, super ofarbano i svi detalji koje si uradio su odlični i dopunjuju utisak motora. kada sam video da si farbao i ćopavu i čantru za kočiono ulje, svaka čast. Svićala se nekome boja ili ne il dizan nije bitno ali niko ne mođe da kađeda nisi odradio dobar posao. Vidi se što ti je trebalo 2 godine da ga završiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Septembar 25, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, nesto drugacije i interesantno! Ono sto meni "smeta" jesu dekle nekako mi nesto "fali" neki airbrush ili farbanje istih... Nego posto smo u podforumu SSM kako je ono fazonitano sa farbom na ramu? Koji je postupak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 25, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan http://www.gpone.com/2013092511564/Scassa-in-MotoGP-come-Michael-Jordan.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 25, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan u planu mi je jos da ofarbam dekle,prednje vile,kociona kljesta i sve srafove manje vise i onda je motor ko bonbonica...... a golube ako sam dobro razumeo tvoje pitanje,farbao sam ga iz vise slojeva boja kao i plastike,koristeci kesu stil i airbrush,pistoljem za farbanjem lupis osnovni sloj,pa druga boja u pistolju za farbanje plus kesa,i onda je sve na airbrushu i stalozenom radu,a sa ovim linijama u druogj boji dobio sam efekat da se provide kroz zavrsnu boju i daju neki dobar efekat.....motor je uzivo na dnevnom svetlu mnogo drugaciji nego na slikama....zanimljiv u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 25, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan da podelim i majl... =) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Septembar 25, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tab-ovima na slici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 25, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan salio se..... =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reaper 16 Napisano Septembar 26, 2013 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha genijalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Septembar 26, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Mogli su da se malo otvore i da ohrabre i podrze tvoju "ljubav" prema M J 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 26, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan to u sledecem mejlu =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 27, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/23race/posts/10151679388517098?notif_t=notify_me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 28, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/23race/posts/10151679388517098?notif_t=notify_me fake from china obozhavam ove gurue shto nemaju intelekta, volje i snage da si neshto sami u zhivotu naprave pa prde okolo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorannn 14 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 29, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam i ja koji je šmirglao dobru boju sa rama i viljuške samo da bi ga ofarbao u drugu, znam kako si se proveo. Nego ja sam moju viljušku farbao, ti si svoju oslikao , nadam se da si stavio bar tri sloja providnog laka, jer kad na to udari prašina i ulje ili sprej za lanac biće malo struganja, a bilo bi šteda da se ovo oguli. Inače motor je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 29, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan hvalaaaaa,od smirglanja sam se preporodio,ceo motor smo drug i ja ogilili,sto se tice rama i viljuske njih sam udavio u laku =)) arnyman ... imaju li slike tvog ljubimceta negde ovde da se pogledaju? cenim da svakom motoru treba da se da licni potpis..... hvala vam jos jedanput svima na komentarima pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 29, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moj Kantasaki Tu je nedje, ma ja sam moj samo dovodio u red, inace je kod mene dosao u stanju ko oni tvoj, sa metar prasine na sebi, pa krenuo malo da ga sredim, pa se to "malo" otelo kontroli a nemogu vako s telefona da postavim link Ima u temi iz mog potpisa i koja slika gotovog, to kad se jedan "majstor" sa foruma ispalio u nekoj raspravi pa odlucio da mi dokaze kako nisam u pravu. Otud i "Epic fail" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ClarkKent 0 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki RF900R Prijavi odgovor kao problematičan danas video motor uzivo, izgleda opasno ;-). pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 29, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Svakako jedinstveno i upecatljivo,sve pohvale za trud...mozda bez te flase henesya i neka sira zadnja felna i guma..po meni..pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 30, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan sve je stvar licnog ukusa =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Octobar 21, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Novembar 2, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan http://bikepics.com/pictures/2612291/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Svala cast pohvale za uredjeno ako nije tajna kako si srce diskova ofarbao da se ne guli to me malo intteresuje ako mozes opises Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Februar 20, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Jul 14, 2015 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Video sam te sinoc na Slaviji,sta reci sem da ti bike izgleda prelepo.Slike nisu nista kako izgleda uzivo,svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...