Mito_Maniac 80 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo,trenutno jurim da kupim neki dig aparat....Ova dva su mi "zapala" za oko pa mi treba vase misljenje koji je bolji?????Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 17, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan IXUS je kvalitetnije napravljen, metalno je telo i ima veci LCD, kvalitet fotki i sve ostalo je prakticno isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Januar 19, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam w55, i bruka je, tako da preporuke za sony Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 19, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan W55 ima aluminijumsko telo a W35 plasticno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 19, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan SONY pravi najbolju TV i video opremu, a CANON najbolje foto aparate. Ja bih uvek uzeo pre CANON nego SONY, naravno ako je u pitanju foto-aparat. Sto se tiche SONY-ja, o istom imam najbolje moguce misljenje, posebno o TV aparatima. Jedan SONY TV, medju prvima u Beogradu, kupio je josh moj pokojni deda, u Yugoslavija Commercu u Sarajevskoj, pre vise od 20 godina, taj TV je radio ko sat kad je zavrsio na djubretu samo zato sto nije imao daljinski upravljach. Posebno serija IXUS je jako dobra robustna, metalno kuciste, a i pise na njemu CANON... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 19, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan [offtopic] po meni, to su samo predrasude, i Canon i Sony imaju shit modela, i samo se to moze porediti, model protiv modela. u dSLR klasi koju ti koristis, Sony tek krece ozbiljno pa ni to nije za poredjenje posto dSLR nije aparat nego sistem osim toga, svi senzori u dzepnim Canon aparatima su made in Sony [/offtopic] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...