Jump to content

Moto Zajednica

zahvalnica clanovima

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Nesrecni gsx750esd-Katana

Kako nisam u mogucnosti na drugi nacin,zelim bar ovako da se zahvalim odredjenim clanovima ovog foruma na nesebicnoj pomoci vracanja u igru jedne stare masine koja sada ponosno nosi ime Suzuki gsx 750 esd.Inace radi se o likovima koji nose imana:

Golub

arnyman

bokilic

icecool

hard_rock

foxmolder

Sr3ck0

pronto

Pomoc koju sam dobila je ucvrstila moju volju,podigla samopouzdanje i mnogo mi znacila u smislu mehanike,tj. vodjenja mojih skromnih znanja vezanih za mehaniku u pravom smeru, ka resenju.Iskreno,u pocetku nisam verovala u SRPSKU pomoc i solidarnost,posebno sto je trazi zena,zalutali pripadnik dugokoso-kratkopametnih,onoj kojoj je nedopustivo se igrati muskim masinama.I pogresila.

Hvala

Zaista prijatno iznenadjenje.

Inace,jos me zezaju karburatori ali i to uskoro resavam a ako vam nesto znaci mogu vam reci da jos nisam uspela da ga dignem na zadnji tocak iako daje znake,samo gad proklizava,uvija se i prvom i drugom,trecom slabije ali dize zadnji tocak lagano,bez problema,valjda dobra prednja.Potrosnja-mala (?).Sta mu radim-stvarno malo trosi.

Dim?

Pa...kada ga stisnem-cikne ali svi znamo da muskarci to i rade,kada neznaju kuda ce,nemaju gde,prvo pocnu da se uvijaju,ciknu potom pocnu malo da puse i na kraju predu kao macici i odvedu te tamo gde zelis. :hej:

Zar ne?

Malo se salim ali eto,bar se nasmejte na moj racun.

Zaista,HVALA MOMCI!

Veliki pozdrav

Ema

ps.Brat kupio makinu (da se trkamo) ali bez fara.Makina nosi naziv jawa ts350 pa muka ne moze da se voza nocu,ne vide ni njega a tek on...ma lik je parodija.Nego sam htela da pitam, da nema neko od forumasa,kupila bih mu,izginuce budala negde,bezveze.

Inace moze i od suzukija gs 500 jos je bolji,zbog sociva.(oglas sam vec postavila u "kupujem" tako da me ne grdite da sam promasila sekciju".

Jos jedan pozdrav svima.

• Podržavam 8

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Драго ми је да сам био од неке помоћи! :takoje: Поздрав теби и видимо се у некој вожњи. moto-avance-3.gif

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Nesrecni gsx750esd-Katana

Neko savetom Srecko a neko podrskom koja zna da znaci cak i vise nego savet jer ne popravlja se samo motocikl vec i vlasnik prolazi kroz stres.Znam to po tvojoj temi (a sta mi je sve ovo trebalo) jer da nije bilo podrske imam osecaj da bi ti digao ruke od gs 500.

Zar ne?

POzdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja