carlos 111 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Zanima me gde se kod nas može kupiti pomenuti dihtung. Naime dihtung je od grfita i u dimenzijama 45x50x30 ,tj. spoljni prečnik je 50mm, unutrašnji 45mm a visina 30mm. U pomenutoj dimenziji ga koristi više proizvođača motorcikala : Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Moto Guzzi, Aprilia. Ako neko ima ideju gde se može kupiti neka javi. Hvala unapred . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 23, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_108959f5d0313253a0ca12e82aeef3aced/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10042960 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan stavi sliku ako mozes... znam da dihtung auspuh od VW bube odgovara na Yamahu XT 600 edit : kolega je dao resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Obratiti pažnju na drugu rečenicu "Zanima me gde se kod nas može kupiti pomenuti dihtung." Dihtung je već naručen iz Austrije, ali dok ne stigne, rekoh, možda ima negde i kod nas- mislim u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 23, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je li to Austrija preko svijeta ili si ti toliko nestrpljiv . Ili te mrzi otici do prve prodavnice autodijelova ili Servisa za auspuhe i pitati za takav dihtung. Mozda nesto odgovara od nekog automobila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sve auspuh servise u kraju - nikad čuli. U prodavnicama auto delova nemaju pojma o čemu se radi a serviseri ostalih brendova mogu da nabave u roku od 15-ak dana. A da sam nestrpljiv - jesam,naravno. Kraj je sezone pa koliko ugrabimo da se vozimo do nekog kijameta,to nam je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6036 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 2783 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima u Novom Sadu u prodavnici Cubi. I prodaje se na dimenziju... ( kod njih npr. kupujem bakarne podloske na dimenziju ). http://www.cubi.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...