saxwvp 17 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri,kao sto sam vec napisao u naslovu imam problem sa nsr-om lokalni majtor mi je makao blokadu sa njega odnosno uklonio je CDI(na njemu je blokada fabricka,francuz je)i motor sada vrti obrtaje 12-13 ali u leru dok u voznji nece preko 6hiljada to mu dodje oko 80km/h ponasa se lepo ali nece preko 80,ako neko zna u cemu je problem ili sta je najbolje da uradim neka pomaze ,hvala unapred. ps:majstor koi mi je radio na motoru je totalno neodgovoran i neljubazan tako da se kod njega vise nevracam,pola sezone mi je prelezao(veliki problem je sto je jedini u Bijelom Polju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan provjerio sam karburator manzetne su ispucale,mozda je tu vukao fals vazduh to sam zalepio silikonom i oprao karburator vratio na svoje mjesto,sjutra ga vodim kod majstora da nasteluje karb pa javljam ako bude sve u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan promenjena svecica, nastelovan karb i podignuta iglica u karbu,iskljucen mesac ulja posto je mastila svecica i spremljena smesa rucno na 2% "eko 2t" ulje motor se ponasa puno bolje ali opet mrsi od 7 do 8500 obrtaja i posle ventil je nastelovn da je stalno otvoren:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Treba utvrditi da li na tim obrtajima ima malo ili mnogo goriva? Probaj da promenis polozaj igle sibera(visinu), jer je to mnogo bitno za rad motora na srednjem gasu. Da bi ovaj motor radio kako treba u svim rezimima mora biti ispravan i ustelovan RC ventil, mislim da je to uzrok takvog rada. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan rc ventil je ispravan ali prekinula mi se sajila pa sam ga rucno otvorio i tako je fiksiran, slab u malim obrtajima ali kad predje 8500 tu vec otkida kako dobro ide ali problem je 6500-8500 tu pravi neke prekide sa strujom i brljavi,danas mi je majstor podigao iglu i motor se osetno bolje ponasa alli jebe ga tih 2000 obrtaja:-) kad ga navucem 6 pa ga presaltam u manju(1 ili 2 brzine)onda je kao lud samo neznam da mu nesteti to bas navlacenje:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Septembar 29, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Nije to struja, mada tako izgleda. Resi tu sajlu, pa stelung karburatora. Bez toga je sve improvizacija. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Septembar 29, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...