Божа 185 Napisano Septembar 22, 2013 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Božidar iz Zemuna, 25 god. Moram reći da je cela priča oko motora u mojoj glavi krenula da se vrti prošle godine kada sam naleteo na ovaj forum u potrazi za nečim, ne mogu da se setim čim. Posle sam počeo da čitam putopise, kojima sam stvarno bio oduševljen. Od tog trenuka je počeo da radi rovac. Koji motor, kako, gde ću ja, ništa ne znam oko toga. Posle sam proširio vidike i na druge teme, gde je krenuo odabir motora. Naravno nije mi mnogo trebalo da skapiram da je enduro ono što mi treba Pre neki dan sam uzeo suer teneru'92 god, cekaju me slatke muke pripreme za put Toliko od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 22, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 819 Napisano Septembar 22, 2013 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Sa obzirom na ono ''здравствуи'' jel' treba da predpostavimo da će put da te vodi negdje na istok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Septembar 22, 2013 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno na istok ali moram prvo savladati srpske puteve, posto su istocni jos jori Popsi, ako ne gresim, imamo zajednickog prijatelja. Milos iz zemuna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi zemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 22, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav o dobrodosao na forum... Svaka cast na izboru motocikla... XTZ ce ti pruziti mnogo lepih voznji i momenata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Septembar 22, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bozo dobro dosao i nek sluzi masina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Septembar 22, 2013 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Septembar 25, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...