Guest Cubric Napisano Januar 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, hteo bih da kupim digitalni fotoaparat, neki jeftiniji 8000-10000 din. jer nemam vise novca trenutno. Ne treba mi ne znam kakav aparat, necu da pravim postere, nego cisto da imam aparat kad negde krenem, da mogu da "opalim" po neku fotku. Gledao sam nesto, ima u Big Apple-u par aparata koji se uklapaju u moj budzet. Canon A460 - 8290 din. Canon A560 - 11590 din. (ovaj je malo skuplji, ali mozda bih i mogao da se istegnem) Nikon - 10990 din. (ovaj ima najveci displej, SD 1gb karticu, punjac sa 4 baterije...) Samsung S730 - 10990 din. Ja veze nemam o aparatima, pa ako neko zna nesto o ovim modelima valjalo bi da kaze, ako ima iskustva sa njima i sl. Ili zna mozda za neki drugi model koji bi dosao u obzir. Zahvaljujem se unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide Konanu ;D ( Canonu, A560 ). Sasvim solidan za te pare, 4x optickim zoomom i 4x digitalnim ( manje vazan ). http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=183&modelid=14904#ModelDetailAct Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 15, 2008 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan SAMO A560!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 1, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku varijantu za Canon A550, da li neko zna kakav je aparat? Ja sam uspeo da nadjem samo neke osnovne podatke o njemu, i ono sto mi je upalo u oko je da ima SM memorijski slot, za razliku od A560 koji ima SD memorijski slot. Koja je tu razlika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Februar 1, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku varijantu za Canon A550, da li neko zna kakav je aparat? Ja sam uspeo da nadjem samo neke osnovne podatke o njemu, i ono sto mi je upalo u oko je da ima SM memorijski slot, za razliku od A560 koji ima SD memorijski slot. Koja je tu razlika? Ima na nekim mestima sam nasao A560 oko 120e,to ti se valjda uklapa u budzet. Mislim da je to sasvim solidna masina za te pare. Bolje ti je gledaj zumove,blicove,senzorove...memorija te valjda dobro sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 29, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Cubric, prakticno svi ti dzepni aparati rade na SD kartice pa se ne sekiraj oko toga jedino bih ti savetovao da uzmes neki model sa optickom stabilizacijom, sada je to standardna opcija i ne kosta mnogo a puno znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...