Jump to content

Moto Zajednica

honda cbr 929 rr

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

Na Hondi cbr 929 rr sve je ispravno... Agregat odlican... Svi senzori u fabrickim merama... Dizne dobre, pumpa dobra... Komp dobar... Sada da razjasnim prvo da nisam sve ovo ja izmislio nego proveravalo je par iskusnih i dobrih da ne kazem najboljih nasih majstora a i ja nisam laik u tome... Motor nece da primi gas naglo obogacuje smesu tj.pun je goriva... Ponekada upali gresku map senzor ali je on dobar...

Potrebno mi je necije iskustvo ako postoji... Ja sumnjam na regulator pritiska goriva... I najbitnije od svega gde mogu da ga nabavim i kako da resim... Postoji opcija i u becu ako neko zna gde da odem... Pozzz svima....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 329 postova
  • Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29"

Pre nego sto krenes da juris delove po inostranstvu, pogledaj na netu sifru dela na nekom od fiche sajtova, ronayers na primer, i pitaj kod ovlascenog honda dilera. Mozda se iznenadis cenom. Nekad nesto bude preskupo a nekad su cene ok. Pitanje ne kosta nista.

Pozdrav.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja