k2vodka 0 Napisano Januar 13, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, najzad me je RSVMillenian ubedio da se i ja uclanim u vas forum. Rodjen sam i odrastao u Chicagu gde i zivim, vozim 2001 Ducati 996 i 1980 Moto Guzzi 1000SP, do pre 8 godina sam se i malo trkao sa 1996 GSXR750. mislim da je za sada ovo predstavljanje dovolno, moj srpski nije bas najbolji pa ne zamerite na greskama. Cao, Kosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 13, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kosta!Moto Guzzi 1000SP je strasna masin a,pazario sam jedan takav ali vlasnik nije hteo da se odvoji od njega! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi ameriko,dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 13, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kosta i srecna ti Nova Godina, ova nasa, ako je slavis ! (kod nas je vec stigla, a i kod Vas ce za koji sat) Dobrodosao !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Januar 14, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Kosta! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 14, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! V2, pa kako god da ga okrenes! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 172 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Велкам американ бајк комрад...Комрад зато што се потписујеш са водком ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka 0 Napisano Januar 14, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Gudurica kod Vrsca Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni-Sasa 0 Napisano Januar 14, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: ITALIJA(LESKOVAC-PIACENZA) Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV KOSTA. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Januar 15, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav preko bare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 15, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan welcome to the club Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Januar 15, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kosta, dobrodošao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...