EraRS125 0 Napisano Septembar 15, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, novi sam na forumu, evo vec oko godinu dana razmisljam da kupim sebi motor, jednostavno uslo u krv kako se to kaze. Ja sam iz Bosne i Hercegovine, al bi motor kupio u Hrvatskoj jer je duplo jeftinije nego kod mene. Naime, radi se o Aprilia RS 125 (novija godista 2006 +...) Sada me interesuje na koji nacin bi ja mogao da kupim taj motor, al da ne idem u Hrvatsku, gledao sam oglase i ljude koji vrse transport robe izmedju drzava. Meni po slikama i opisu i svemu tome motor izgleda jako dobro, ali izgled moze da zavara. Da li mogu ja, recimo, dati novac tom covjeku sto uvozi, da ode po motor, provjeri, i doveze meni u BiH, sta mislite koliko je to uopce sigurno? I da, kakvih bi mogao imati problema pri prelasku granice ? Posto pojma nemam oko uvoza, sigurnosti i toga, obratio sam se vama, nadam se da nije problem i da ce te mi pomoci. Hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...