Jovan D. 0 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 1 post Motocikl: DUCATI 748 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima foruma, pratim vas vec duze vreme ali sam sada tek video da je neki red da se clan prvo predstavi. Moje ime je Jovan Doric i iz Novog Sada sam. Malo je reci da sam zaljubljen u motore, kao i za vecinu clanova predpostavljam. U posledenje vreme sam cesto na ovom forumu jer sam dosta korisnih saveta pokupio citajuci vase tesktove, uglavnom mi ti saveti trebaju zbog kupovine motora za sledecu sezonu. Sigurnu i udobnu voznju vam zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima foruma, pratim vas vec duze vreme ali sam sada tek video da je neki red da se clan prvo predstavi. Moje ime je Jovan Doric i iz Novog Sada sam. Malo je reci da sam zaljubljen u motore, kao i za vecinu clanova predpostavljam. U posledenje vreme sam cesto na ovom forumu jer sam dosta korisnih saveta pokupio citajuci vase tesktove, uglavnom mi ti saveti trebaju zbog kupovine motora za sledecu sezonu. Sigurnu i udobnu voznju vam zelim Tako je Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...