IceWave 2 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Znam da je ovo trebalo odavno da uradim, ali sta je - tu je. Bolje ikad nego nikad Zovem se Nikola, iz Kraljeva sam. Vozim kineza od 50ccm (prvi motor), ali opasno merkam BMW F650ST pa ako da bog, vozicu ga sledecu sezonu. Ovde sam zbog ogromne ljubavi prema dvotockasima (iako sam tek ove sezone kupio svoj, ranije se nije moglo), ali pre svega druzenja sa ljudima koji zive zivot punim plucima. Sebe svrstavam u bajkera, iako vozim skuter. Kome smeta, nek izvine Volim da vozim, da putujem sto dalje (ali ne i sto brze), uglavnom sa zenom kao suvozacem koja obozava da se vozi samnom. U roku od 2 meseca smo presli preko 3k (bilo je tu i tura od po 300km u jednom pravcu), pa i sad pre neki dan na skup u Uzice. Drzi se moj kinez! I tako, raskenjah se ja za sve pare... Svako dobro! A da, tu su makina i gazdarica (po zanimanju moj navigator) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrVain 0 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Zemun Motocikl: Malaguti Madison s250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nikola,samo napred kolage, bajkeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Septembar 11, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, za vas je definitivno neki malo veci motorcic sto pre no kraj je sezone pa imate vremena da smisljate. Pozdrav. Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Samo napred sto kaze kolega MrVain :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IceWave 2 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslicama! Sigurne i udobne kilometre zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 13, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, vreme je da prerastes skuter... Dobrodosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 14, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Po naslovu sam znao da je neko iz KVa. Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...