Jump to content

Moto Zajednica

Viva stotkica

Recommended Posts

• Drug član, 756 postova

Peugeot vivacity 100ccm 2001god.''mint condidtion''servisiran(svećica,kaiš,rolnice...pretrešen i utegnut)Prvi sam vlasnik od uvoza(i jedini).Cena 700E.Mogla bi i neka zamena,takođe za skuter do 150ccm 'al da se vodi na 50ccm.060/1423-246

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Runner FXR izmedju 4 i 5 lit/100km.

Dajte i meni PLUS za iskrenost... :D

• Podržavam 2

• Drug član, 756 postova

Vozim ga-ne silazim 's njega.Potpuno ispravan i siguran skuter.Dnevno 50-tak Km.Krstarim Ibarskom 70Km/h,a Pežovčić samo ''broji''.Iako ga vozim-uvek bi dao glas za Kymco nego za Peugeot,ali ovo je udoban skuter sa(za vozače do 180cm)odličnim položejem za sedenje.2T mašina....šta da kažem đipa kao rodeo....troši lepo,ali brate,alal mu svaki dinar.Naslušao sam se priča kako 100ccm(posebno vazduhom hlađen agregat)nije preporučljivo voziti u kontinuitetu duže vreme....gluposti-ili je ovaj moj ''poseban''.Što se tiče gradske vožnje....načelno se ne guzim da budem prvi u koloni ispred semafora,ali eto,danas da požurim i ne pokisnem,popeglam ga malo,i vidim da je on taj.Ima snage,hvata mu kvačilo odmah,kreće da puni i oseća se kako prednjoj gumi fali da je na asfaltu...to ga zeza,po meni je ta mašina za Eliseo-prava mera.Ovde mora da se vodi računa,kraći je,pa valjda zbog toga i pogan na gasu.E,to je to!Vivacity 100 je od prilike spojio udobnost,sa ozbiljnom agresijom.

• Podržavam 1

• Drug član, 756 postova

Istekla je registracija.Danas sam ga upalio posle dužeg vremena,otišao da proverim pritisak u gumama i prijatno sam iznenađen da uopšte nisu pustile.Paknovi su za zamenu,pinjon kurble pojeden(kurbla skunuta)i sirena u prekidu...sem toga i dalje je to jedan fantastičan gradski skuter.Pred kraj leta sam kupio Leo Vince touring,tako da pored vizira i kacige imamo i taj auspuh.Da ne bude zabune auspuh ne ulazi u cenu....Sa auspuhom 600E 060/1423-246

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja