Cvijanović 1766 Napisano Septembar 9, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Peugeot vivacity 100ccm 2001god.''mint condidtion''servisiran(svećica,kaiš,rolnice...pretrešen i utegnut)Prvi sam vlasnik od uvoza(i jedini).Cena 700E.Mogla bi i neka zamena,takođe za skuter do 150ccm 'al da se vodi na 50ccm.060/1423-246 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14474 Napisano Septembar 9, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ti si jedini kome su slike manje kada se otvore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Septembar 14, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Septembar 17, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan To je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan 4.5-4.8L/100Km 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Septembar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Plus na iskrenost o potrosnji.Ja sam imao speedfight-2 od 100ccm.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Runner FXR izmedju 4 i 5 lit/100km. Dajte i meni PLUS za iskrenost... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 25, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Scarabeo 100tka 2,5l/100km Ma srecna prodaja moj je 4t Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Septembar 27, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Vozim ga-ne silazim 's njega.Potpuno ispravan i siguran skuter.Dnevno 50-tak Km.Krstarim Ibarskom 70Km/h,a Pežovčić samo ''broji''.Iako ga vozim-uvek bi dao glas za Kymco nego za Peugeot,ali ovo je udoban skuter sa(za vozače do 180cm)odličnim položejem za sedenje.2T mašina....šta da kažem đipa kao rodeo....troši lepo,ali brate,alal mu svaki dinar.Naslušao sam se priča kako 100ccm(posebno vazduhom hlađen agregat)nije preporučljivo voziti u kontinuitetu duže vreme....gluposti-ili je ovaj moj ''poseban''.Što se tiče gradske vožnje....načelno se ne guzim da budem prvi u koloni ispred semafora,ali eto,danas da požurim i ne pokisnem,popeglam ga malo,i vidim da je on taj.Ima snage,hvata mu kvačilo odmah,kreće da puni i oseća se kako prednjoj gumi fali da je na asfaltu...to ga zeza,po meni je ta mašina za Eliseo-prava mera.Ovde mora da se vodi računa,kraći je,pa valjda zbog toga i pogan na gasu.E,to je to!Vivacity 100 je od prilike spojio udobnost,sa ozbiljnom agresijom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Octobar 2, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Mint condition-satisfaction guaranteed. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Octobar 4, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Februar 2, 2014 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Cena 550 Evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Istekla je registracija.Danas sam ga upalio posle dužeg vremena,otišao da proverim pritisak u gumama i prijatno sam iznenađen da uopšte nisu pustile.Paknovi su za zamenu,pinjon kurble pojeden(kurbla skunuta)i sirena u prekidu...sem toga i dalje je to jedan fantastičan gradski skuter.Pred kraj leta sam kupio Leo Vince touring,tako da pored vizira i kacige imamo i taj auspuh.Da ne bude zabune auspuh ne ulazi u cenu....Sa auspuhom 600E 060/1423-246 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nimi je zapelo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Februar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo para... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Februar 17, 2014 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO. Može brisanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...