meex 17 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Kolege forumasi, dugo sam razmisljao i na kraju prelomio da stromce ipak ide u oglase. Motor je u odlicnom stanju i mehanicki i estetski. (Ima par sitnih tackica ali veoma nebitnih i neprimetnih) Registrovan do 10.06.2014, na moje ime. Prva registracija 2007. (za to nemam dokaz jer je italijanska saobracajna ostala u MUPu prilikom prve registracije, zaboravio sam da je uslikam ili kopiram) Dve sezone je kod mene i presao sam 5000km za to vreme i to je i jedini razlog prodaje - ne idem van grada sa njim! Gume dobre 50-60% (Brigdestone) Nikad padano, prva boja. Lanac i lancanici bili novi kada je stigao a sada su i dalje na prvom podeoku. 2 puta zamenjeno ulje i filter (Bardahl xtc 60 15w50) za ovih 5000km. Drugo nista nisam dirao (menjao) jer jednostavno nije bilo potrebe. Motor radi bez greske,ni kap ulja nije potrosio. Uvezen je iz Italije od prvog vlasnika pocetkom prosle godine. Oprema: Centralni stender SW Motech, BiXenon farovi, automatski podmazivac lanca (by Moto Laboratorija), Givi Maxia kofer. Na poklon dajem neupotrebljen komplet Tank torba + 2 bocne torbe iz Louis-a. (70e) Sve moguce provere koje imate dolaze u obzir. Zamene me ne interesuju. Ako ima bilo kakvih pitanja, stojim na raspolaganju. (najbolje poziv ili sms) CENA 4200e. 0641178019 Milos (Novi Beograd) 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Septembar 12, 2013 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, s'tim da sam potencijalni poklon prodao odvojeno, ali je cena podlozna dogovoru.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Septembar 14, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Lep. Srecna prodaja. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Septembar 19, 2013 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Lep. Srecna prodaja. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Mart 9, 2014 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Blizi se nova sezona (cast onima kojima je vec pocela i onima kojima se nije ni zavrsila ), tako da je oglas ponovo aktuelan. Cena 3900e! Registrovan do juna 2014. Bez ulaganja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 9, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da te ne zanima zamena, ali cisto da pokusam Moja doplata soma evra? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Mart 10, 2014 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Mart 18, 2014 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Moze lock ili delete... P.S. Izvinjavam se nisam odgovorio na poruku...slabo sam posecivao forum, zato sam i ostavio broj telefona... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...