Moto Servis Turinski 12 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan radi se o Cagivi Raptor 125 2006 godiste,da li neko zna ko prodaje delove za nju(polovne,nove),trebao bi mi desni blok motora i jos neke sitnice,da li je neko imao ovaj model i dal' pase od nekog drugog modela cagive blok i delovi? trezim vec duze vreme delove za nju ,al bezuspesno,hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Septembar 6, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da potpuno isti agregat koristi i Cagiva Mito tih godišta, a toga bar imaš po oglasima koliko hoćeš i celih i u delovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da češ teško dobiti samo blok motora pogotovo jedan deo bloka motora . Koliko sam gledao na Ebayu ima samo jedan donji deo motora, evo link : http://www.ebay.de/i...item3cc1fdbe5e. A vjerovatno paše i od Cagive Mito, tu sam pronašao samo kućište komplet. Evo i tog linka: http://www.ebay.de/i...=item51b09c3e07 Sad ako je bilo tih motora kod vas neznam, a verovatno i nema nekih delova za njih bar ne to što ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Septembar 7, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako pase od mita onda sam nasao, i moze posebno da se kupuje,nasao sam za 25e desni blok sa svim lezajevima,a na ostalim mestima su od 40-60e,mislim da je super cena ,samo nadam se da pase,s obzirom da raptor ima 6 brzina a mito 7,neki kazu cak da mozda i od freccie pase mada ne znam,videcemo,poslace mi danas slike decko od koga treba da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...