Jump to content

Moto Zajednica

Grafički dizajner, ekonomista - potreban posao

Recommended Posts

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Potreban stalni ili povremen posao a ujedno nudim usluge grafičkog dizajna i grafičke pripreme za sve vrsta stampe.

Iskustvo u grafici preko 15 god, od časopisa do ambalaže.

Radim od kuće na Mac OS (ili MS Windows) u okviru Adobe CS paketa, Quark-a, MS Office.

Zavrsena Viša Ekonomska, smer medjunarodni marketing. Imam veliko iskustvo u marketingu (usluge, telekomunikacije, FMCG) kao i u kreiranju proizvoda i njegovom plasmanu na trzista Srbije i BiH.

Spreman za rad kako u malim tako i velikim timovima, analiticki i temeljno pristupam zadacima. Brzo učim i voljan sam da prihvatim nove poslovne izazove kako kroz edukaciju tako i kroz samostalno unapredjenje znanja.

Rodjen sam u Beogradu 1973., posedujem A i B vozačku, dozvolu za upravljanje čamcima, govorim i pisem engleski a osnovno sporazumevanje i na italijanskom. Bogato radno iskustvo mi je omogucilo i da ostvarim aktivna poslovna poznanstva. U dosadasnjim poslovnim angazmanima uspevao sam, sto kroz timski ali i samoinicijativni rad, da unapredim procese proizvodnje radi efikasnijeg obavljanja radnih zadatak sto je u dovodilo do povecanja profita. Takodje, pored saradnje na teritoriji ex-yu, imam malo ali znacajno medjunarodno iskustvo.

Slovodan za razgovor svaki radni dan od 08-17h.

Kontakt tel. 061/1530999 ili na PP.

Pozdrav

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja