termogedzo 57 Napisano Septembar 5, 2013 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero 1000, 1999 godište. Kupljen 2012 od prvog vlasnika u Švajcarskoj, sa pređenih 38.300 km što je i kilomtreža koja se slaže sa originalnom servisnom knjigom. Posedujem svu uvoznu dokumentaciju i dva fabrička ključa. Sada je kilometraža 41000 km. Osnovno: nov akumulator Varta nov lanac i lančanici nove gume Michelin Anakee 2 nove pločice napred Ferodo servis urađen pre 1200 km, stavljeno Bardahl ulje i Mahle filter ulja Dodatna oprema: nosači bočnih kofera + Honda koferi topcase Kappa 46 litara Hepco Becker rol barovi centralni štender Honda povišen touring vizir monitor napona punjenja akumulatora utičnica 12V sirena Stebel-nautilus-kopija Registrovan do 06/2014 Cena 3850e termogedzo@gmail.com 063/7799-949 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 5, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Lep, srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 5, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pa menjajte se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 6, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ili KTM Lc4 Adventure? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Septembar 16, 2013 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena, 3650. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Septembar 16, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A jel' može neki kredit, zamena, kompezacija, motor, kola, krv itd. itd.... :'( Lepši Varadero, ovaj pre 2003, ja do sada nisam video. Žao mi je što trenutno nisam pri parama. Da sam bar nešto prodao ne bi ovo bilo više u oglasu. Svaka čast na motoru, na žalost otići će brzo i neće me dočekati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Septembar 17, 2013 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi nov laminat u celom stanu i nova kuhinja , al da mi neko ponudi RD07a u stanju u kome je moj motor, žena bi morala da nađe pare na drugom mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaista, fenomenalno očuvan Varadero. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan da on prezimi, ili ti da ga kupis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Znam kako si odrzavao i pazio Afriku al brate sa ovim si preterao, ko iz radnje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Septembar 26, 2013 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...